Politica · 689 · 18 Noiembrie 2019

Petre POP: Problema centrală a comunității Câmpia Turzii-locuri de muncă prost plătite!?

Petre POP: Problema centrală a comunității Câmpia Turzii-locuri de muncă prost plătite!?ariesnew.ro

Problema centrală a comunității Câmpia Turzii: locuri de muncă prost plătite!?

Caracterul comunității este dat de valorile acesteia configurate în timp de felul în care comunitatea a gestionat încercările de-a lungul istoriei, de respectul față de moștenirea culturală și naturală, față de resursele de care dispune.

Ne considerăm bogați dacă suntem sănătoși, educați, dacă avem un loc al nostru și dacă știm ce să facem cu darurile personale.

Munca de performantă se face cu resursă umană de calitate, calificată și determinată, resursă pe care o găsești doar dacă o plătești ca atare!

Criză locurilor de muncă nu este doar cea cantitativă ci și cea calitativă. Locurile de muncă de calitate sunt încă o problemă la Câmpia Turzii. Ecuația este foarte simplă, vrei un produs bun, trebuie să-l plătești bine!

Descurajarea șomajului, fuga spre țări mai prospere, exemplele de succes ale diasporei – sunt toate părți ale realității pe care o trăim. Dar tot parte a acestei realități sunt resursele de care dispunem pentru relansarea economiei locale, eforturile pe care le facem și rezultatele lor vizibile, importanța de a rămâne împreună cu familiile noastre și prietenii noștri, de a nu renunța la frumoasa noastră comunitate.

Petre Pop- consilier județean, sociolog IRPSD 🌹