Politics · 200 · 16.08.2023

Petre Pop - Programul PSD "Călătoria ta către succes: În Centrul motivației pentru tineri!" constă în dorința de a sprijini tinerii pregătiți și inovatori din Câmpia Turzii să se implice în politică, aducând astfel idei noi…

By REDACȚIE
Petre Pop - Programul PSD

Programul PSD "Călătoria ta către succes: În Centrul motivației pentru tineri!" constă în dorința de a sprijini tinerii pregătiți și inovatori din Câmpia Turzii să se implice în politică, aducând astfel idei proaspete și perspective noi în peisajul politic local. Prin acest proiect, se urmărește să se creeze un mediu propice pentru dezvoltarea și susținerea tinerilor lideri, oferindu-le resurse, formare și sprijin pentru a-și construi o carieră în politică și a contribui activ la dezvoltarea comunității din care fac parte.
Această inițiativă își propune să construiască o punte între generațiile mai tinere și cele mai tradiționale, pentru a îmbogăți discuțiile și deciziile politice cu viziuni variate și actualizate.

“În Centrul motivației pentru tineri”, se va pregăti o nouă generație, fresh și inovatoare, de lideri politici pentru alegerile din 2024. Acest proiect va oferi tinerilor din Câmpia Turzii o platformă de învățare, mentorat și dezvoltare personală, pentru a-i ajuta să înțeleagă procesele politice, să dezvolte abilități de comunicare și leadership și să-și construiască o viziune coerentă asupra schimbărilor pe care doresc să le aducă în comunitatea lor.
Prin intermediul acestui program, ne vom asigura că această nouă generație va fi pregătită să facă față provocărilor și responsabilităților implicate în participarea activă în politică și în alegerile viitoare.

BACK TO TOP