Actualitate · 507 · 07 Decembrie 2018

Platforma de știri ArieșNews recent supusă unor atacuri cibernetice!!!

Platforma de știri ArieșNews recent supusă unor atacuri cibernetice!!!ariesnew.ro

Lansată la sfarșitul lunii februarie 2018, platforma de știri www.ariesnews .ro a devenit, de la lună la lună, o sursă de informare pentru tot mai mulți vizitatori din zona Văii Arieșului, numărul acestora crescând continuu. Astfel că, la 10 luni de la lansare, site-ul de știri www.ariesnews .ro a avut peste 182.350 de vizualizări, cu peste 43.732 de vizitatori unici (conform site-ului de monitorizare a audienței - statcounter.com).

Lansat ca un proiect de presă îndrazneț, cu arie de acoperire, în principal, Valea Arieșului, ariesnews.ro și-a propus, încă de la început, să aducă în atenția cititorilor săi subiecte cât mai diverse și incitante. Numărul de vizualizări în creștere, ne arată, nouă celor din echipa ariesnews.ro, că începutul este bun și ne dă un imbold să continuam pe aceeși linie.

Începând cu luna iunie si decembrie 2018, echipa ariesnews.ro s-a mărit, astfel că le promitem cititorilor noștri subiecte incitante, acoperind toate zonele de interes: administrație, politică, social, economic, cultură, sport și altele. Este o echipă dinamică, cu specialiști din mai multe sfere de activitate, echipă ce vă promite multe subiecte abordate cu profesionalism.

De o bună perioadă de timp platforma www.ariesnews.ro este supusă unor atacuri cibernetice cu scopul de a o bloca. Este lesne de înțeles care este scopul!

Mulțumim!

Echipa ariesnews.ro