Sănatate · 4989 · 15 Octombrie 2018

Plecarea domnului Doctor Mahmoud Alajmi de la Spitalul Municipal Câmpia Turzii lasă în urmă un mare regret!Spitalul Municipal Turda a reușit, prin cooptarea în echipă a doctorului Alajmi Mahmoud și prin modernizarea blocului operator...

Plecarea domnului Doctor Mahmoud Alajmi de la Spitalul Municipal Câmpia Turzii lasă în urmă un mare regret!Spitalul Municipal Turda a reușit, prin cooptarea în echipă a doctorului Alajmi Mahmoud și prin modernizarea blocului operator...ariesnew.ro

Spitalul Municipal Turda a reușit, prin cooptarea în echipă a doctorului Alajmi Mahmoud și prin modernizarea blocului operator, să reanimeze secția de neonatologie.

Dacă înainte cu câteva luni, multe dintre femeile însărcinate din Turda se orientau înspre spitale din Cluj-Napoca sau chiar înspre Câmpia-Turzii, lucrurile stau altfel acum. După 13 ani de muncă la Spitalul Municipal din Câmpia Turzii, Dr. Alajmi a decis să se alăture echipei de specialiști ai Spitalului Municipal Turda, iar rezultatele încep să se vadă.

Aducerea Dr. Alajmi în echipă, medic recunoscut în zona noastră ca fiind cel mai bun medic ginecolog, a atras după sine creșterea numărului de paciente care doresc să nască la Turda. Mai mult decât atât, feedback-ul primit de Spitalul Turda este unul pozitiv, pacienții având încredere în profesionalismul echipei.

Pacientele apreciază atât atitudinea deschisă și prietenoasă a doctorului Alajmi și a personalului medical, cât și modernizările care au avut loc după ce Dr. Ovidiu Stănilă a preluat funcția de director.

„Recomand cu toata caldura si increderea Spialul Municipal Turda pt a aduce pe lume pitici voinici datorita personalului: in primul rand niste profesionisti, care nu au uitat pentru ce sunt aici si sufletul lor ii face sa fie si mai frumosi, cat si al sigurantei ca indiferent de situatie poti fi ajutat in orice moment! Am fost tratate cu toata caldura facandu-ne sederea aici o adevarata placere de aceea vrem sa multumim intregului personal pentru grija si rabdarea de care au dat dovada!

Nu in ultimul rand multumim domnului doctor Alajmi Mahmoud pentru ca a fost alaturi de noi pe perioada acestor minunate 9 luni si, cel mai important, in momentul venirii pe lume al ingerasului nostru, oferindu-mi linistea si siguranta ca nimic rau nu se poate intampla! (…) Înainte de a pleca acasa vrem sa va multumim inca o data si va dorim tuturor sanatate si multa putere de munca sa puteti face si alti parinti la fel de fericiti cum ne-ati facut pe noi!” (F.E. Boanda)

„Mulțumim domnului doctor Alajmi Mahmoud pentru minunea pe care ne-a adus-o. Sunteți minunat! Respectele noastre.” (F. Beldean)

scrie Inturda.ro

Plecarea domnului Doctor Mahmoud Alajmi de la Spitalul Municipal Câmpia Turzii lasă în urmă un mare regret, atât din partea angajaților spitalului cât și din partea noastră, a cetățenilor. Mahmoud Alajmi este un medic cu suflet mare, devotat, pasionat în ceea ce face și mereu dispus să ajute la nevoie. În Câmpia Turzii rămân totuși medici profesioniști în mai multe domenii, însă plecarea domnului Doctor este o mare pierdere pentru oraș! Odată cu plecarea domnului Alajmi la Spitalul Municipal Turda, se vehiculează că va pleca și un medic anestezist.
Personal regret decizia domnului Doctor, dar îi doresc succes și spor la muncă, și să nu uite că la Câmpia Turzii va fi așteptat mereu cu brațele deschise!“, a transmis Avram Gal.