Politics · 486 · 07.06.2024

PNL Câmpia Turzii și Lojigan PIERD ALEGERILE locale! PNL se dezintegrează

By REDACȚIE
PNL Câmpia Turzii și Lojigan PIERD ALEGERILE locale! PNL se dezintegrează

PNL Câmpia Turzii și primarul Lojigan, vedetele absolute ale dezastrului politic din acest an. Într-o continuă depreciere politică, PNL Câmpia Turzii ne demonstrează că există întotdeauna loc pentru mai rău. De la scandalurile zilnice din Primărie până la abuzurile și hărțuirea care au atras atenția DNA-ului, pare că PNL a luat decizia curajoasă de a se autodistruge.

Lipsa de reacție din partea conducerii PNL, parcă lovită de KO-ul scandalului zilei, este de-a dreptul fascinantă. Este ca și cum ar fi luat o pauză să admire cum totul se prăbușește în jurul lor. În loc să ia măsuri sau să își repare imaginea, par să se complacă în disoluția lor, ca un cor care cântă pe Titanic în timp ce acesta se scufundă.

La alegerile locale, cetățenii vor avea ocazia să răspundă la această manifestație de incompetență și lipsă de scrupule. Fără îndoială, vor pierde alegerile, și sincer, cine îi poate învinovăți pe alegători? Când DNA-ul îți bate la ușă, iar abuzurile și hărțuirea sunt la ordinea zilei, simpatia și încrederea publicului devin doar niște concepte teoretice.

Așa că, dragă PNL Câmpia Turzii, țineți-vă bine, căci acest roller-coaster al rușinii politice este pe cale să se oprească brusc. Și când se va întâmpla, să nu vă mire dacă vă treziți complet dezintegrați, lăsând loc pentru un nou început – sperăm noi, unul mai decent.

foto:TurdaNews

BACK TO TOP