Politica · 626 · 10 Martie 2019

PNL Huedin, nu doar o organizație politică ci o adevărată familie!

PNL Huedin, nu doar o organizație politică ci o adevărată familie!ariesnew.ro

PNL Huedin, nu doar o organizație politică ci o adevărată familie!

Alături de colegii mei din PNL Cluj, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali, membri ai birourilor locale și ai biroului județean, am participa în această seară la întâlnirea organizației PNL Huedin, condusă de prietenul și colegul meu, prim-vicepreședintele PNL Cluj, domnul primar Mircea Moroșan. Este întotdeauna o plăcere să revenim în orașul de la poalele Muntelui Vlădeasa, în mijlocul organizaţiei de suflet a Partidului Naţional Liberal Cluj, o organizaţie ale cărei rezultate o recomandă ca pe o organizaţie fanion, rezultate în spatele cărora stă o muncă politică temeinică şi perseverentă.

Organizația Huedin este o mare familie, ai cărei membri răspund solidar la toate acţiunile şi proiectele Partidului Naţional Liberal. În continuare, prin liderul Mircea Moroșan, are menirea de a duce mai departe acest spirit de familie, de a munci şi mai departe aşa cum a muncit şi până acum. Pe plan politic ne aşteaptă în acest an 2 tururi de alegeri, alegerile europarlamentare şi alegerile prezidenţiale. Membrii PNL Huedin au rolul de a fi nişte veritabili vectori de opinie şi de imagine ai Partidului Naţional Liberal în Huedin şi în județul Cluj. Acest lucru se poate realiza doar continuând să fim în mijlocul cetăţenilor, aşa cum am făcut-o până acum.

Urez mult succes colegilor în bătălia electorală pentru alegerile europarlamentare şi îi asigur că în continuare organizaţia judeţeană va fi un partener de nădejde pentru fiecare dintre membri.

A scris pe pagina sa de facebook, europarlamentarul Daniel BUDA