Politica · 623 · 24 Martie 2019

PNL Maramureș, pregătit să aducă România în primul rând!

PNL Maramureș, pregătit să aducă România în primul rând!ariesnew.ro

PNL Maramureș, pregătit să aducă România în primul rând!

Alături de colegii din PNL Maramureș, am participat astăzi la Consiliul Director Județean al organizației. Am discutat cu membrii PNL despre alegerile europarlamentare, activitățile curente ale partidului și despre calendarul evenimentelor viitoare.

PNL Maramureș, trebuie să fie cu toate motoarele turate astfel încât să câștigăm detașat această bătălie electorală pentru că România merită și trebuie să fie reprezentată de persoane competente, care s-au validat în spațiul public din punct de vedere politic și care au apărat interesele țării ori de câte ori a fost nevoie. La ora actuală, PNL este singurul partid capabil să întrunească aceste condiții. Mai mult, PNL este partidul care deține performanțe de necontestat. Prin eforturile comune ale europarlamentarilor români din PNL, subvenția pentru fermierii UE a crescut până la 59 de miliarde de euro, crescând în același timp și subvenția fermierilor români. Mai mult, PNL a reușit creșterea bugetului european pentru autostrăzi cu 6 miliarde de euro, a obținut despăgubiri pentru pesta porcină africană de 28 de milioane de euro. PNL a demonstrat că România poate fi în primul rând în UE, fiind negociator-șef al Bugetului UE de 160 de miliarde de euro.

Fără o Europă puternică, nu putem să ne bucurăm de pacea și securitatea asigurată de UE timp de mai bine de 60 de ani și nici de fondurile europene care să contribuie la creșterea calității vieții. Iar o Europă puternică este garantată de reprezentanți politici responsabili și care știu să se lupte pentru adevăratele interese ale României. Îi mulțumesc și cu această ocazie președintelui PNL Maramureș, domnului Ionel Bogdan, pentru invitația de a fi alături de organizația PNL Maramureș, le mulțumesc colegilor mei pentru mobilizare și sunt convins că doar împreună și uniți vom aduce Europa mai aproape de români!