Politica · 622 · 17 Martie 2019

#PNL o forță care va aduce România în primul rând în Europa!

#PNL o forță care va aduce România în primul rând în Europa!ariesnew.ro

#PNL o forță care va aduce România în primul rând în Europa!

Le mulţumesc colegilor mei din PNL Cluj, membrilor din Biroul Politic Judeţean, parlamentarilor, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali și județeni, tinerilor, doamnelor și tuturor membrilor de partid care au fost prezenți astăzi la unul dintre cele mai importante și mobilizatoare evenimente ale Partidului Național Liberal. Astăzi, PNL și-a arătat forța politică nu doar în România ci și în Europa. Ca parte a familiei Partidului Popular European, și prin prezența președintelui Grupului PPE, candidatul PPE la funcția de președinte al Comisiei Europene, domnul Manfred Weber, prin prezența președintelui Grupului PPE din Comitetul Regiunilor, domnul Michael Schenider dar mai ales prin prezența președintelui României, domnul Klaus Iohannis, PNL a demonstrat că nu este singur în bătălia împotriva socialismului toxic care s-a instalat în țara nostră.

Prin realizările din administrația publică locală, PNL arată că este cel mai puternic susținător al dezvoltării și al prosperității cu ajutorul fondurilor europene.

Alături de colegii mei, candidații PNL la alegerile europarlamentare, mă voi bate astfel încât România să fie respectată în Europa iar românii să beneficieze de aceleași standarde de viață ca și cetățenii din Vest.