Zoon Politikon · 407 · 19.06.2022

PNL și Mitul ,,PERFORMANȚEI POPULĂRII” *Parcului Industrial Câmpia Turzii.* Doar ați fost CONTEMPORANI cu realizarea Parcului. NIMIC MAI MULT!

By PETRE POPP
PNL și Mitul ,,PERFORMANȚEI POPULĂRII” *Parcului Industrial Câmpia Turzii.* Doar ați fost CONTEMPORANI cu realizarea Parcului. NIMIC MAI MULT!

În dezinformare un lucru nu trebuie să fie adevărat pentru a fi util!

De aceea, din respect pentru cetățenii din Câmpia Turzii și din nevoia de a informa corect oamenii, o să mai demitizăm o altă poveste politică prezentată la modul fățarnic!

Popularea Parcului Industrial, adică mai pe înțelesul nostru al tuturor: închirierea unor parcele de teren (stadiul de iarbă verde), unor firme. Pentru administrația PNL este o mare realizare, mai mare ca realizarea proiectului în sine…da, probabil este o mare realizare a funcționarului care a dat anunțul la presă cu: închiriem/concesionăm teren…nimic mai mult.

Care este de fapt ADEVĂRUL!

Încă de pe vremea dezastruoasei guvernări portocalii, asta undeva de prin anul 2008, se tot promitea ca la Luna se va face Parcul Tetarom V, o poveste, care și după 14 ani e tot poveste.

Așa că, în anul 2012, când PSD si anexa PNL a câștigat alegerile, am propus primarului Radu Hanga si Consiliului Local să începem demersurile de înființare a unui *Parc Industrial* la Câmpia Turzii, pentru ca investiția făcută să aducă un plus de valoare în primul rând localității noastre și apoi zonei. Zis si făcut!

Imediat am început demersurile, adică: un studiu de fezabilitate si oportunitate, identificare/achiziționare minim 5 ha de teren, înființarea statutului si a regulamentului de funcționare, înființarea unui SRL…si întocmirea dosarului astfel încât Guvernul României să acorde prin Ministerul Dezvoltării, statutul de *Parc Industrial*.

SURPRIZĂ, cine credeți că încerca să boicoteze, să blocheze aceste demersuri, în prima fază fostul PD-L, actual PNL prin consilierii locali ghidonați de Cristian Haiduc, la care ulterior i s-a alăturat actualul primar D.Lojigan&Co…care ne spuneau că: ,,-terenul e poluat cu sticlă datorită fostelor Sere, că prețul de achiziție a terenului e suspect de IEFTIN" 😁…tot felul de cretinisme.

Cu toate acestea, după o serie de chestiuni legate de: accesul în Parc, de întocmirea documentației necesare,..în anul 2015, după numeroase deplasări la București, alături de Avram Gal (viceprimar pe atunci), Guvernul Ponta, prin Ministrul Dezvoltării Liviu Dragnea, emite Ordinul Ministerial de acordare a Statutului Parcului Industrial Câmpia Turzii. Adică cel mai important lucru! De ce? Pentru că prin acest statut firmele care vor funcționa în Parc vor primii facilitățile atât râvnite de firmele ce ,,populează” acum Parcul Industrial.

Ce înseamnă așa zisa pompoasă ,,populare” a Parcului Industrial’’!

După obținerea Statului de *Parc Industrial*, un funcționar din Primăria Câmpia Turzii, întocmește un anunț public, prin care informează că prin licitație publică se închiriază/concesionează o parcela de (N) metri pătrați. Atât! Nimic mai mult, pentru că nici legea nu-ți permite, altminteri se cheamă ,,trafic de influență” și se pedepsește PENAL…Restul este doar propagandă politică!

În consecință, actuala administrație locală PNL, au doar două contribuți și anume: faptul că au fost CONTEMPORANI, cu realizarea Parcului Industrial și că au ,,populat”, conducerea lui cu ,,politrucii” de partid!

Citiți: https://www.clujmanifest.ro/economic/campia-turzii-se-deschide-mediului-de-afaceri-si-investitorilor-straini-printr-un-parc-industrial/


6ACEE414-9DE5-4A47-A06C-49E6E6751074
BA512A06-2D6C-432D-8EB3-B775ECCEE011
95222364-0D39-49D3-B764-8E5922A9A465

BACK TO TOP