LIFE STYLE · 203 · 14.07.2023

Portret de militar -maistru militar Ștefan ȚÎNC

By REDACȚIE
Portret de militar -maistru militar Ștefan ȚÎNC

Portret de militar

De ziua comunicațiilor militare am stat de vorbă cu maistru militar Ștefan Tînc, care ne-a povestit cu pasiune și devotament ce înseamnă arma transmisiuni pentru el.

"Am ales arma comunicații și informatică pentru că eram pasionat de mic de calculatoare, pentru că mi-am dat seama că este o armă care oferă multe provocări, dar în același timp și satisfacție, o armă care te provoacă sa înveți în fiecare zi lucruri noi. În momentul de față, din punctul meu de vedere cred că este una dintre armele cele mai dinamice, schimbările de tehnologie fiind într-un ritm alert.

Este o armă care te provoacă să ții pasul cu noutățile de ultimă oră ale domeniului și te provoacă să-ți dezvolți abilitățile de muncă în echipă. Sunt provocări cărora trebuie să le facem față și numai pregătindu-ne continuu reușim. Cred că cea mai mare satisfacție pe care o oferă această arma este să vezi cum efortul tău contribuie la bunul mers al lucrurilor și să fii recunoscut pentru asta.

Sunt motivat să am rezultate, îmi place să am un obiectiv concret de atins și suficient timp să dezvolt o strategie pentru a-l îndeplini. Împlinirea profesională vine și din motivația de a avea succes, de a avea rezultate bune și de a bifa cu încredere obiectivele la finalul zilei. Este un domeniu care se regăsește în viața de zi cu zi tot mai mult. Ne bazăm pe tehnologie atât în viața profesională, la serviciu, cât și acasă. Provocări sunt pretutindeni.

Viitorilor militari le recomand să abordeze fiecare provocare cu încredere și vreau să-i asigur că odată ce au ales această armă nu vor avea timp să se plictisească, pentru că vor fi mereu într-un continuu proces de învățare și adaptare la nou."

Felicitări pentru munca depusă și mult succes în atingerea obiectivelor care vor urma!

📸 Alexandru Aioanei
Sursa/Pagina/Facebook/Baza 71 Aeriană

BACK TO TOP