Cultura · 461 · 29 Ianuarie 2020

Povești de la Hanul Vechi

Povești de la Hanul Vechiariesnew.ro

Povești de la Hanul Vechi

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, invită publicul interesat sâmbătă, 1 februarie 2020, începând cu ora 17.00, la evenimentul intitulat: „Povești de la Hanul Vechi”.

Chiar în timpul nostru, chiar acum, în același oraș pe care-l locuim împreună cresc nevăzuți artiștii zilei de mâine. E o șansă să trăiești în Cluj; pentru că din când în când ei ies în fața ta ca să-ți arate unde-au ajuns și cât de frumoși au crescut. Unii vor cânta pe scene mari ale lumii, alții o să aleagă alt drum. Dar toți vor avea grijă de sufletele noastre, atât de doritoare de muzică.

Publicul prezent la acest eveniment va asculta șapte viitoare soprane, studente ale Academiei de Muzică ,,Gheorghe Dima” la clasa Dianei Țugui, cântând șapte superbe prelucrări populare maghiare, șapte ucrainene și șapte românești, frumoase ca niște povești depănate la Hanul Vechi într-o seară de iarnă.

Evenimentul va avea loc în Sala Reduta (sediul instituției, în cadrul secției pavilionare a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21.

Spectacolul durează o oră și zece minute. Pentru oricine iubește muzica intrarea este liberă și este așteptat cu mult drag!