Actualitate · 1205 · 10 Martie 2019

Prejudiciu de 8 miliarde de lei vechi la INCUBATORUL DE AFACERI? De ce tace Primăria? NEREGULI ASCUNSE!?

Prejudiciu de 8 miliarde de lei vechi la INCUBATORUL DE AFACERI? De ce tace Primăria? NEREGULI ASCUNSE!?ariesnew.ro

Prejudiciu de 8 miliarde de lei vechi la INCUBATORUL DE AFACERI? De ce tace Primăria? NEREGULI ASCUNSE!


Curtea de Conturi a României a descoperit o serie de nereguli la Incubatorul de Afaceri din Câmpia Turzii, un proiect marca PD-L/PNL,în mandatul 2008-2012, nereguli ce au constat in prima faza, la un prejudiciu de 8 milairde de lei vechi, constand in lucrari plătite și neexcutate. Cel care a fost initiatorul acestui proiect este fostul presedinte al A.I.P.P.I.M.M. Cristian Haiduc, actualul consilier judetean PNL, care se lauda cu marele proiect, care ca costat Primaria Campia Turzii vreo 27 de miliarde de lei vechi si care s-a demonstrat a fi un fiasco total!

Incubatorul de afaceri a înghiţit cei mai mulţi bani nejustificaţi

Raportul Curţii de Conturi a vizat anul 2012, un mandat împărţit între Ioan Vasinca şi Radu Hanga.

Potritivit raportului de audit cele mai mari sume cheltuite nejustifcat s-au făcut către firma Edan Construct Srl în cadrul lucrărilor efectuate pentru incubatorul de afaceri. Au fost achitaţi din bugetul local 149.851, 60 de lei suma ce reprezintă doar decontări ale unor majorări de manoperă ce nu se justifică potrivit Curţii de Conturi.Cel care a avizat favorabil situatiile de lucrari a fost viceprimarul PD Vasile Horatiu Bretoiu.

Edan Construct Srl a fost o firma foarte apropiată de Cristian Haiduc si Ioan Moldovan fostul viceprimar PD, care au fost la un moment dat parteneri de afeceri.Pe surse, un consilier local ofuscat de actualii PNL-isti se pregateste sa faca o plangere la DNA.