Actualitate · 819 · 29 Noiembrie 2018

Președintele Despărțământului Astra Câmpia Turzii, Petre Pop, premiat de Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație din Chișinău

Președintele Despărțământului Astra Câmpia Turzii, Petre Pop, premiat de Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație din Chișinăuariesnew.ro

Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație din Chișinău, a conferit recent diplome de excelență unor personalități din România pentru realizarea de parteneriate administrative, culturale și educaționale în Republica Moldova.

Este vorba despre primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, care au fost distinși pentru încheierea de parteneriate administrative. Pentru realizarea de parteneriate culturale li s-au conferit diplome de excelență președintelui Asociației Iris Research din Arad, Claudia Toma și președintelui Despărțământului Astra Câmpia Turzii, Petre Pop.

Pentru parteneriate educaționale în Republica Moldova au fost premiați Eugenia Groșan, director Colegiul Național ”Elena Ghiba Birta” din Arad și Iulia Ghinga, director Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad.

​”Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație are ca principal obiectiv promovarea internațională a Republicii Moldova, sub toate aspectele. Din această perspectivă, realizarea unor parteneriate între instituții publice din România și Republica Moldova reprezintă o coordonată importantă a activității noastre. Sperăm ca în viitorul apropiat să putem cuantifica rezultate palpabile în urma acestor acorduri de colaborare”, a declarat dr. Antoniu Martin, președinte CIAD.

articol: TurdaNews.net