Facebook Scan · 397 · 05 Septembrie 2020

PRIMA AFACERE

PRIMA AFACEREariesnew.ro

PRIMA AFACERE
,,După cum am menționat mai sus, m-am născut într-o familie modestă care în acele timpuri nu avea resursele necesare pentru ca eu să-mi pot împlini idealurile, așa că mi-am luat viața în propriile mâini și în 1997-1998 am plecat în Austria. Am plecat pentru a munci, a strânge niște bani și apoi a mă întoarce în țară unde doream să încep o afacere, care să-mi ofere posibilitatea de a trăi mai bine în țara mea.
Străinătatea a fost o experiență dură, occidentul în realitate nu era așa cum l-am visat eu; acolo nu te poți baza decât pe tine și pe Dumnezeu. Cu toate greutățile întâmpinate am reușit să găsesc un loc de muncă și să mă întorc în țară cu niște bani adunați. Astfel, în anul 1998 am înființat firma ABC Pompier, societate care funcționează și azi. ABC Pompier este o afacere de familie, care încă ne oferă posibilitatea să trăim decent, în țara noastră.
Firma prestatoare de servicii în domeniul PSI a fost și o consecință a faptului că în perioada 1996-1997 am fost angajat ca lucrător în cadrul formațiunii de Pompieri a Primăriei muncipiului Câmpia Turzii"