City News · 60 · 03.12.2022

Primăria Câmpia Turzii - 3 Decembrie – respect și admirație față de persoanele cu dizabilități!

By REDACȚIE
Primăria Câmpia Turzii - 3 Decembrie – respect și admirație față de persoanele cu dizabilități!

Prin decizia Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, încă din anul 1992, pe întreg pământul, ziua de 3 decembrie este dedicată persoanelor cu dizabilități.

Este un moment special, în care avem prilejul de a reflecta asupra vieții, cu toate aspectele ei.

Fiecare dintre noi, avem în comun mai multe lucruri care ne aseamănă, decât cele care ne diferențiază. Suntem persoane visătoare, cu valori de excepție, iar pentru cei dragi, însemnăm totul. Indiferent dacă avem, sau nu, o situație aparte din punct de vedere fizic sau psihologic, suntem unici și de neînlocuit pentru familiile noastre.

Într-o comunitate funcțională și normală, nimic nu ar trebui să constituie un criteriu de discriminare, cu atât mai puțin o dizabilitate fizică sau psihologică.

Pentru comunitatea din Câmpia Turzii aceste persoane reprezintă modele de succes in lupta cu obstacolele din viața de zi cu zi. Singura dizabilitate este o atitudine greșită!

Primăria Municipiului Câmpia Turzii va continua să întreprindă toate eforturile pentru protejarea și includerea, din punct de vedere social, a tuturor persoanelor cu vulnerabilități, inclusiv cele cu dizabilități.

La Mulți Ani și multă sănătate, persoanelor speciale din comunitatea noastră!

Primarul Municipiului Câmpia Turzii,
Dorin Nicolae LOJIGAN

BACK TO TOP