News · 103 · 27.01.2023

Primăria CÂMPIA TURZII - Două noi parcări, în cartierul Blocuri - aspect urban îmbunătățit

By REDACȚIE
Primăria CÂMPIA TURZII - Două noi parcări, în cartierul Blocuri - aspect urban îmbunătățit

Vă prezentăm un nou proiect aflat în derulare, care va contribui semnificativ la fluidizarea traficului și creșterea numărului de locuri de parcare.

Pe străzile Aviatorilor și Plopilor din cartierul Blocuri, acolo unde în urmă cu un an erau garaje utilizate neconform, amenajăm acum noi locuri de parcare. Acestea vor putea fi folosite de un număr mai mare de cetățeni decât în prezent. De asemenea, vechile grădini de lângă blocuri au fost desființate, fiind înlocuite cu alei moderne. Urmează ca, la primăvară, când vremea ne permite, să amenajăm spații verzi, cu gazon și plante ornamentale.

Obiectivul de investiții este inclus în proiectul ”Extindere/Amenajări parcări P-ța Mihai Vitezu nr. 2 și amenajare parcări strada Aviatorilor în arealul blocului G, Modernizarea străzilor Băii și Vasile Alecsandri” din Municipiul Câmpia Turzii. Acesta are o valoare totală de peste 12 milioane de lei și este realizat cu fonduri proprii.

Prin investițiile realizate, dorim să acoperim necesitățile fiecărui cartier și să obținem o dezvoltare armonioasă și echilibrată!

Direcția Relații cu Comunitatea

BACK TO TOP