News · 209 · 25.09.2022 · 00:00

Primăria Câmpia Turzii - În atenția cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii!

By REDACȚIE
Primăria Câmpia Turzii - În atenția cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii!

Mâine, 26 septembrie 2022, în intervalul orar 8:30 – 18:00, Compania de Apă Arieș sistează furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din Municipiul Câmpia Turzii.

Este vorba despre străzile:
- str. Laminoriștilor - nr. pare începând cu nr. 100 până la Solaris Shopping Center și nr. impare de la nr. 139 la nr. 145
- str. Luncii
- str. Gării (numerele impare)
- cartier Insula
- str. Câmpiei (municipiul Turda), agenții economici: Solaris Shopping Park, MMM Autoparts și Gentilia Construct SRL, Ekerle, Agrosel SRL.

De asemenea, în zona sensului giratoriu de pe strada Laminoriștilor, din dreptul hypermarketului LIDL, circulația autovehiculelor se va face pe un singur sens de mers.

Aceste restricții sunt determinate de lucrările efectuate de Compania de Apă Arieș, prin proiectul de reabilitare a rețelelor de apă și apă uzată din zona Turda – Câmpia Turzii!

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp și, de asemenea, să evitați pe cât posibil deplasările prin zona vizată de restricțiile de trafic.

Utilizați ca rută alternativă deplasarea prin cartierul Șarât, până la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Laminoriștilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Direcția Relații cu Comunitatea

BACK TO TOP