City News Câmpia Turzii · 289 · 27.02.2023

Primăria CÂMPIA TURZII - Informații utile în vederea utilizării cardurilor de energie

By REDACȚIE
Primăria CÂMPIA TURZII - Informații utile în vederea utilizării cardurilor de energie

În luna februarie, Compania Națională Poșta Română a distribuit Cardurile de Energie, destinate persoanelor vulnerabile. Acestea provin din fonduri nerambursabile, acordate României prin Politica de Coeziune 2014-2020.

⚡Prin intermediul acestor carduri pot fi plătite următoarele servicii: electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat de termoficare, butelie, lemne de foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire.

🌐Pentru a veni în ajutorul persoanelor care beneficiază de Cardurile de Energie, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a elaborat un ghid, care poate fi consultat aici: https://mfe.gov.ro/wp-content/uploads/2023/02/e6aa8f1feaa9d056ab3b3800901c8cb0.pdf

📞De asemenea, Poșta Română a deschis un call-center, operațional la numărul de telefon 031 9966, de unde puteți afla mai multe informații despre utilizarea cardurilor de energie.

Beneficiarii cardurilor le pot utiliza la plata facturilor, în următoarele moduri:

✅Direct la poștaș
✅La orice oficiu poștal aferent adresei de domiciliu
✅Online, pe link-ul: https://www.posta-romana.ro/sprijin-pentru-romania.html sau prin intermediul aplicației Poșta Română, disponibilă pe AppStore și GooglePlay.

Direcția Relații cu Comunitatea

BACK TO TOP