Politics · 703 · 06.12.2023

Primăria Câmpia Turzii: Un paradis pentru vedetele PNL și un coșmar pentru funcționarii onești

By REDACȚIE
Primăria Câmpia Turzii: Un paradis pentru vedetele PNL și un coșmar pentru funcționarii onești

"Primăria Câmpia Turzii, unde se pare că ultima modă în rândul angajaților este apartenența la PNL. O nouă rasă de "vedete PNL" a invadat coridoarele primăriei, transformând birourile într-un fel de pasarelă politică, unde competența și profesionalismul sunt demodate.

Cu peste 100 de angajați recrutați în ultimii 8 ani pe criterii de loialitate față de partid mai degrabă decât de aptitudini, nu e de mirare că funcționarii care chiar își dau silința au ajuns la capătul răbdării. Imaginează-ți, să muncești într-un loc unde criteriul de promovare e cât de bine te înțelegi cu baronii locali PNL, nu cât de bine îți faci treaba!

Acești "prețuiți" ai partidului au creat un adevărat spectacol în Primăria Câmpia Turzii. Ei se plimbă prin birouri ca și cum ar fi pe domeniile proprii, făcând tot ce le trece prin cap - mai puțin să muncească onest și profesionist. Iar acum, după ce acest spectacol a atins apogeul absurdului, funcționarii onești au început să se revolte. Au ajuns chiar să apeleze la 112 pentru a raporta această tiranie a incompetenței!

Și astfel, într-un oraș care ar trebui să fie administrat cu seriozitate și dedicare, se desfășoară o adevărată telenovelă administrativă. O poveste în care vedetele PNL strălucesc în rolurile principale, în timp ce funcționarii onești joacă roluri secundare, tot mai frustrați și mai dezamăgiți. Ce scenariu, ce dramă! Cine știe, poate că într-o zi, Primăria Câmpia Turzii va fi recunoscută nu pentru eficiența sa administrativă, ci pentru rolul său de pionier în telenovelele politice.
Bravo lor!

Echipa PSD Câmpia Turzii"
Sursa/PaginaFacebook/PSD Câmpia Turzii

BACK TO TOP