Politica · 639 · 16 Iulie 2019

Primarul PNL Dorin Lojigan este administratorul PARTIDULUI FACEBOOK, platformă destinată denigrării oponenților politici iar pe ceilalți administratori i-a angajat în primărie! IATĂ DOVADA:

Primarul PNL Dorin Lojigan este administratorul PARTIDULUI FACEBOOK, platformă destinată denigrării oponenților politici iar pe ceilalți administratori i-a angajat în primărie! IATĂ DOVADA:ariesnew.ro

Primarul PNL Dorin Lojigan este administratorul ,,PARTIDULUI FACEBOOK”, platformă destinată denigrării oponenților politici iar pe ceilalți administratori i-a angajat în primărie! IATĂ DOVADA:

Grupul ,, PARTIDUL FACEBOOK” este o platformă înfiintată de Dorin Lojigan președinte PNL, Edgar Otvos membru PNL, Ali Ploscariu membru PNL, Marian Lechințan membru PNL, Dan Bradu membru PNL, Mândruțiu Horatiu membru PNL, o gherilă digitală cum le place sa-și spună, un grup Facebook prin care, de câte ori este nevoie, oponenții politici ai actualului primar PNL, Dorin Lojigan, sunt atacați, înjurați, amenințati și denigrați în fel și chip.

Pentru serviciile aduse, toți administratorii au fost recompensați politic prin angajări în Primăria Câmpia Turzii și funcții politice remunerate.

Astfel:

➡️Edgar Otvos- angajat în Primăria Câmpia Turzii, pe post de consilier personal al primarului, după care își schimbă funcția pe consilier superior cu atribuții GPDR;

➡️Ali Ploscariu- este angajat în Primăria Câmpia Turzii la Politia Locală și numit ca reprezentat AGA al Companiei de Apa Arieș;

➡️Marian Lechințan- este angajat la Primăria Câmpia Turzii, responsabil la Complexul Trei Lacuri

➡️Dan Bradu- i se oferă un post pe lista PNL și ajunge consilier local din partea PNL, după care demisionează

➡️Mândruțiu Horatiu- este numit politic Director al SC Domeniul Public SA din Câmpia Turzii, după care demisionează

Ne întrebăm retoric, oare Partidul Facebook, nu ne poate oferii soluții la faptul că nu se face curățenie în oraș, nu se tunde iarba, nu se întrețin fântânile arteziene, nu se aflaltează drumurile, lucrările începute nu sunt terminate? Dacă nu au răspunsurile aferente, măcar să supună dezbaterii publice cauzele dezastrului în care se află Câmpia Turzii, că motivul PSD, nu mai ține, doar sunt la putere de trei ani și jumătate!

Departamentul de Informare și comunicare PSD CT