Politica · 307 · 02 Decembrie 2020

PRO ROMANIA Campia Turzii a devenit alternativa la PSD Campia Turzii!

PRO ROMANIA Campia Turzii a devenit alternativa la PSD Campia Turzii!ariesnew.ro

Pe fondul degringoladei din PSD Campia Turzii, a bataliilor interne pentru putere, PSD Campia Turzii a devenit un partid nefrecventabil, de aceea foarte multi membrii din PSD au ales sa intre intr-un nou proiect politic ,,Pro Romania Campia Turzii,, astfel PRO ROMANIA Campia Turzii a devenit alternativa la PSD Campia Turzii!

PRO România este singurul partid care exclude total necesitatea unui nou lockdown.
O nouă închidere a țării va însemna colapsul economiei naționale, sufocată încetul cu încetul din martie. Toate măsurile luate, începând cu carantinarea marilor orașe și terminând cu închiderea tuturor școlilor sunt negândite, chiar prostești.
Victor Ponta este 100% convins că PNL va bloca complet țara dupa 6 decembrie, în cazul în care va avea majoritatea în parlament. Acestă intenție se vede prin lipsa testării rapide la nivel de masă, testare recomandată de OMS și Comisia Europeană, tocmai pentru a evita blocarea sistemelor.
🇷🇴PRO România a depus proiectul de lege privind testarea și decontarea tuturor testelor la nivel național. Din păcate, nu am avut majoritate parlamentară.
În mod și mai ciudat, farmaciile au primit o dispoziție prin care li se interzice vânzarea testelor rapide către cetățenii obișnuiți, doar medicii putând să le achiziționeze.
Românii trebuie să știe că în martie, când parlamentul a votat starea de urgență prin care spitalele erau închise, condamnând astfel zeci de mii de oameni la degradarea stării de sănătate și inevitabil la moarte, PNL, USR și PSD au votat pentru.
Nici o supriză în cazul primelor două partide, însă faptul că PSD a votat la fel, fără să crâcnească, dovedește că sub conducerea lui Ciolacu interesele electoratului său au fost date uitării.
Lucrurile trebuie să se schimbe rapid. Trebuie măsuri ferme și o strategie limpede pentru a nu prăbuși țara!
🇷🇴Pentru ca toate acestea să se întâmple, pe 6 decembrie trebuie să alegem un premier anticriză.