Politics · 200 · 07.11.2023

Proiectul de Extindere a Echipei PSD Câmpia Turzii - Inițiativa “Un Plus pentru Comunitate” + 1

By REDACȚIE
Proiectul de Extindere a Echipei PSD Câmpia Turzii - Inițiativa “Un Plus pentru Comunitate” + 1

"Proiectul +1 are ca scop atragerea de noi membri în echipa PSD Câmpia Turzii, consolidarea bazei de susținători și dezvoltarea unui cadru de implicare activă în politicile locale.
Prin această inițiativă, ne dorim să extindem și să diversificăm echipa noastră pentru a reprezenta mai bine interesele comunității noastre.

#Obiective:
1. Atragerea a minim 100 de noi membri în PSD Câmpia Turzii în următoarele 6 luni.
2. Crearea unui mediu prietenos și deschis pentru noii membri, oferindu-le suport și îndrumare în procesul de integrare.
3. Organizarea de evenimente și activități pentru a implica noii membri în acțiuni de voluntariat și în dezvoltarea politicilor locale.
4. Creșterea gradului de vizibilitate și comunicare a PSD Câmpia Turzii în comunitatea locală.

#Strategii de a atrage noi Membri:

#Campanie de #Comunicare:
Dezvoltarea unei campanii de comunicare atractivă, care să sublinieze valorile și principiile PSD Câmpia Turzii și care să atragă atenția asupra oportunităților de implicare.

#Evenimente de #Recrutare a unor specialiști
Organizarea de evenimente de recrutare, deschise publicului, unde noii membri pot întâlni liderii locali și pot afla mai multe despre misiunea și viziunea partidului.

#Rețele sociale și #website:
Actualizarea și gestionarea constantă a prezenței partidului pe rețelele sociale și pe website-ul oficial, oferind informații clare despre cum să devii membru PSD și ce implică aceasta.

#Voluntariat:
Promovarea și facilitarea implicării noilor membri în proiectele și activitățile de voluntariat desfășurate de partid în comunitatea locală.

#Program de #Mentorat:
Introducerea unui program de mentorat pentru noii membri, unde aceștia vor fi asociați cu membrii mai experimentați ai partidului, pentru a-i ajuta să înțeleagă procesul politic și să se integreze mai rapid în echipă.

#Monitorizarea progresului:
Echipa PSD Câmpia Turzii va monitoriza în mod regulat progresul în atragerea și integrarea noilor membri prin intermediul unor rapoarte periodice și evaluări ale feedback-ului.

#Promovarea diversității:
Partidul se angajează să promoveze diversitatea în rândul noilor membri, asigurându-se că toate segmentele din comunitate sunt reprezentate și ascultate.

#Calendarul proiectului:
Proiectul +1 va fi implementat pe o perioadă de 12 luni, cu actualizări și evaluări periodice pentru a asigura îndeplinirea obiectivelor propuse.

Prin intermediul acestui proiect, PSD Câmpia Turzii își propune să încurajeze implicarea civică și să dezvolte o echipă puternică, dedicată dezvoltării comunității și reprezentării cetățenilor la nivel local.
Atragerea de noi membri reprezintă un pas important în această direcție."
Sursa/PaginaFacebook/PSD Câmpia Turzii

BACK TO TOP