Politica · 621 · 03 Martie 2019

PSD-ALDE, pus să lichideze şi rezervele de aur ale României!

PSD-ALDE, pus să lichideze şi rezervele de aur ale României!ariesnew.ro

PSD-ALDE, pus să lichideze şi rezervele de aur ale României!

Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae au depus ieri la Senat un proiect de lege care obligă Banca Naţională a României să repatrieze 95% din rezervele de aur pe care ţara noastră le depozitează în străinătate. Prin acest demers extrem de grav, PSD încalcă Decizia Nr. 98/415 din 29 iunie 1998 a Comisiei Europene care prevede expres faptul că Statutul BNR se poate modifica doar prin consultarea prealabilă a Băncii Centrale Europene consultare care, până în acest moment nu a avut loc. Mai mult, prin aducerea în ţară a rezervelor, Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae slăbesc credibilitatea României în faţa partenerilor internaţionali precum şi în faţa instituţiilor financiare iar pieţele internaţionale vor considera România o ţară total lipsită de predictibilitate.

Domnilor Dragnea şi Nicolae, de ce nu explicaţi public românilor care sunt intenţiile pe care le aveţi cu rezervele de aur ale României şi care este motivul real pentru care aceste rezerve nu mai trebuie depozitate în străinătate ci în ţară?

Este mai mult decât evident faptul că intenţia celor de la PSD este aceea ca, odată adus aurul în ţară, acesta să fie vândut iar banii să fie folosiţi pentru fi pompaţi în firmele de casă ale PSD şi în grupurile de interese ale lui Dragnea, Nicolae, Vîlcov şi alţii.

Un lucru însă este cert: în loc să guverneze responsabil şi în interesul cetăţenilor, PSD-ALDE guvernează exclusiv pentru interesul baronului suprem de Teleorman, Liviu Dragnea.

Foto: Adevărul