Politica · 751 · 26 August 2020

PSD Campia Turzii a ajuns CLANUL nasului BENONE si al finilor angajati la stat!

PSD Campia Turzii a ajuns CLANUL nasului BENONE si al finilor angajati la stat!ariesnew.ro

P.S.D CÂMPIA TURZII ÎN MOARTE CLINICĂ. DEOCAMDATĂ LA A.T.I. !
Interesele personale și de grup în care s-au adunat nașii, finii, membrii de familie și întreaga floare cea vestită, la momentul actual din P.S.D. Câmpia Turzii, o gasca infracțională lipsită de scrupule, care nu face altceva, încearcă să promoveze o nulitate politică, de condiție modestă din punct de vedere intelectual, care în viață nu a făcut mai nimic, doar facandu-se ca munceste pe la firma lui nasăsu , de vreo 8-10 ani la o importantă firmă de stat, respectiv C.A.A., mai pe înțelesul tuturor a frecat menta, pe bani publici. ,, Un candidat", un personaj obscur care nu depășește condiția, nivelul unui școlar de gimnaziu, împreună cu gașca lui au distrus cea mai solidă și bine organizată structura a P.S.D. din județul Cluj, o organizație care în orice moment, fără să facă campanie electorală avea o intenție de vot cotată intre 20-25%.
Cu intentie de vot de 7% , mai nou de 3,32%, individul la care am făcut referire se vede primar ! Vorba românului, când o face plopul mere și rachita.....!!!!!
,,Venerabilul Gheoo" ucigatorul de balauri, PRASLEA CEL VOINIC...., familiști convins, cel mai creștin dintre creștini, cel care nu a mâncat usturoi și implicit gura nu-i pute, miroase, împreună cu un alt novice din politica ghiriseana, ucenicul mason ,,Benone" secondati de niște indivizi cel puțin dubioși ca ei, plâng pe la Cluj cum ca ei nu au fost si nu sunt membri ai onirabilei Francmadonerii, de unde se poate trage concluzia caracterului mizerabil și să vezi doamne credincioșii s-au îmbrăcat într-o recuzită teatrală la un Carnaval. Câtă nerușinare poate să colcăie în aceste personaje. Cred că se impune de urgență o salubrizare.
DEOCAMDATĂ a-ți reușit performanța de a distruge această organizație, dar va asigur, cât de curând ea va renaște, iar voi tradatorilor, trecătorilor veți fi demult uitați.
Am să vă spun, să vă fie rușine, dar știu că soricul este gros și alte cuvinte ar fi de prisos!
Ionel ISAC
Consilier social-democrat
Secretar executiv PSD Câmpia Turzii - ales!
Material preluat de pe pagina de facebook al consilierului local PSD Ionel ISAC!