Politica · 912 · 03 Mai 2019

PSD Câmpia Turzii: Este un buget al salariilor din primărie, al distracțiilor și al Poliției Locale. Avem o primărie PNL de lux!

PSD Câmpia Turzii: Este un buget al salariilor din primărie, al distracțiilor și al Poliției Locale. Avem o primărie PNL de lux!ariesnew.ro

Este un buget al salariilor din primărie, al distracțiilor și al Poliției Locale. Avem o primărie PNL de lux!

➡️De trei ani de zile, muncipiul Câmpia Turzii este în derivă cu o administrație locală incapabilă să gospodărească orașul. Avem o conducere agresivă și arogantă care a politizat 100% primăria!

Bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2019, este un buget exclusiv destinat salariilor din primărie, al festivalurilor cu scop electoral și al Poliției Locale.

Bugetul local este format din taxele și impozitele populației, iată pe ce se duc banii cetățenilor din Câmpia Turzii, în anul 2019:

Dintr-un buget total de 55.337.018 lei pentru secțiunea cheltuieli, adică 11.649.898 de euro, la cursul BNR de 4,75 lei/ euro, banii sunt destinați astfel:

➡️3 368 421 de euro sunt destinate pentru plata salariilor din Primărie

➡️315 789 de euro sunt destinate plății salariilor Poliției Locale,

➡️21 000 de euro sunt destinate cheltuielilor de întreținere Politia Locală

➡️37 894 de euro sunt destinate pentru Festivalul Peștelui, transformat în Concert aniversar (în campania electorală pentru alegerile europarlamentare)! Și exemplele ar putea continua. Toate aceste cheltuieli sunt o consecință a celor peste 64 de angajări făcute în Primăria Câmpia Turzii în ultimii 3 ani, angajări exclusiv destinate camarilei liberale, cu referenți fără bacalaureat la serviciul cultural, cu polițiști locali făcuți peste noapte și cu cheltuieli pe imnuri și festivaluri!

În aceste condiții, avem un buget al salariilor din primărie, al distracțiilor și al Poliției Locale. Avem o primărie PNL de LUX!

Își poate permite Câmpia Turzii o astfel de primărie a căror salarii sunt de 3,3 milioane de euro pe an, cu o Poliție Locală care costă peste 315 785 de euro pe an? Serviciile oferite de administrația locală merită atâția bani?

Concluziile le lăsăm la aprecierea cetățenilor din Câmpia Turzii!

Departamentul de Informare și comunicare,

PSD Câmpia Turzii!