Today · 280 · 24.08.2023

PSD Câmpia Turzii își propune ca în perioada de guvernare locală Câmpia Turzii să devină “UN ORAȘ DE 15 MINUTE”

By REDACȚIE
PSD Câmpia Turzii își propune ca în perioada de guvernare locală Câmpia Turzii să devină “UN ORAȘ DE 15 MINUTE”

Comunicat de presă
PSD Câmpia Turzii - Pășim spre viitor cu # CÂMPIATURZII , ORAȘ DE 15 MINUTE

Dragi concetățeni,

În calitate de partid preocupat de bunăstarea și prosperitatea comunității noastre, am decis ca în perioada de guvernare locală 2024-2028 să luăm măsuri concrete pentru a îmbunătăți calitatea vieții în Câmpia Turzii.
Observăm cu regret că, în ultima perioadă, mobilitatea urbană a devenit un subiect sensibil, iar localitatea noastră a fost martora unui trafic sufocant și a unui set de probleme ce necesită o abordare promptă și eficientă.

După un mandat de mobilitate urbană impusă de PNL Câmpia Turzii, recunoaștem că aceasta a fost marcată de dezamăgiri și eșecuri. Zilnic, locuitorii noștri se confruntă cu un trafic infernal, care afectează calitatea vieții și timpul petrecut alături de familii. Ne dorim să schimbăm această realitate și să vă oferim o alternativă viabilă.

Observăm cu stupoare cum ploile de vară transformă pistele de biciclete în râuri navigabile și parcările devin adevărate enigme pentru șoferi. Drumurile reabilitate prost nu fac decât să agraveze această situație și să aducă disconfort comunității. Știm că municipiul Câmpia Turzii are un potențial enorm, cu aproximativ 140 de străzi și o distanță de doar 5 km de la intrare în oraș până la ieșire. Este vremea să punem acest potențial în valoare!

Astfel, în programul nostru de guvernare locală pentru perioada 2024-2028, ne-am propus un obiectiv ambițios - să transformăm Câmpia Turzii într-un “ORAȘ DE 15 MINUTE".
Această viziune nu este doar o promisiune, ci o misiune pe care o vom susține cu determinare. Suntem hotărâți să redesenăm harta mobilității urbane, să dezvoltăm o infrastructură adecvată pentru bicicliști, să implementăm soluții inovatoare pentru parcări și să ne asigurăm că drumurile noastre sunt reabilitate la cele mai înalte standarde.

Avem încredere că acest program va contribui la transformarea Câmpiei Turzii într-un oraș modern, în care cetățenii să se bucure de calitatea vieții și de acces facil la destinațiile dorite.
Cu sprijinul dumneavoastră bineînțeles, vom construi împreună un oraș mai eficient, cochet și în care timpul petrecut în trafic va deveni o amintire a trecutului.

Așteptăm cu nerăbdare să discutăm în detaliu aceste proiecte și să colaborăm pentru a face din Câmpia Turzii un oraș în care fiecare minut contează și în care viitorul nostru comun este promițător.

Cu încredere,
Echipa PSD Câmpia Turzii
Sursa/PaginaFacebook/PSD Câmpia Turzii

BACK TO TOP