News · 138 · 28.09.2023

PSD Câmpia Turzii - Vrem să împărtășim cu voi angajamentul nostru de a reda Primăriei Câmpia Turzii o IERARHIE PROFESIONALĂ în anul 2024

By REDACȚIE
PSD Câmpia Turzii - Vrem să împărtășim cu voi angajamentul nostru de a reda Primăriei Câmpia Turzii o IERARHIE PROFESIONALĂ în anul 2024

Dragi concetățeni ai Câmpiei Turzii,
Vrem să împărtășim cu voi angajamentul nostru de a reda Primăriei Câmpia Turzii o IERARHIE PROFESIONALĂ în anul 2024.
După două mandate în care administrația locală a fost puternic influențată de politică, rezultând o deprofesionalizare evidentă, în care angajații au fost selectați mai mult pe criterii politice decât pe competențele necesare postului, ne-am hotărât să luăm măsuri.

A fost evidențiată politizarea excesivă prin înființarea unor posturi cu cerințe de educație minime, chiar studii medii și generale, special create pentru a favoriza membrii PNL. Un exemplu concret este postul de referent cultural, unde bacalaureatul nu era o cerință.

Planul nostru pentru 2024 este să instaurăm o adevărată ierarhie profesională în cadrul Primăriei Câmpia Turzii.
Ne propunem să aducem specialiști și oameni competenți în posturi-cheie pentru a asigura o administrație eficientă și orientată spre a răspunde nevoilor comunității.

Dorim să creăm un oraș în care deciziile nu sunt dictate de afilieri politice, ci de expertiză și dedicare pentru progresul comunității. Cu sprijinul vostru, vom transforma Câmpia Turzii într-un loc mai prosper și mai bine administrat.

Vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre de a construi o administrație mai profesionistă și mai transparentă, în beneficiul tuturor locuitorilor noștri.

Cu respect,
PSD Câmpia Turzii

Sursa/PaginaFacebook/PSD Câmpia Turzii

BACK TO TOP