Politica · 652 · 08 Septembrie 2020

PSD-iști din Câmpia Turzii au început să-și facă plângeri la POLIȚIE (ei între ei)

PSD-iști din Câmpia Turzii au început să-și facă plângeri la POLIȚIE (ei între ei) ariesnew.ro

Nașii și cu Finul au pus cruce PSD-ului din Câmpia Turzii !!
PSD Câmpia Turzii astăzi este condus de un clan de ,,Nași si fini” care au găsit un Dăncilă pe post de candidat la primar ,, GHEO UCIGĂTORUL DE BALAUR”, mare nebunie Nene Iancule.
În loc să facă campanie electorală așa cum trebuie au început să ne reclame la Poliție pentru declarațiile politice... așa au înțeles dezbaterea Benone și cu Nasul Mic- ,,GHEO”.
Stimate, nu am să-ți mai pomenesc numele din motive lesne de înțeles. Nu mai fi penibil prin postările cu zarzavaturi prin grădina, slujbe pe la biserica și cuști de câinii,... cu așa proiecte nu ai competente nici pentru funcția de paznic la cimitirul Belu...
Să vă fie RUSINEEEE ați distrus PSD Câmpia Turzii, v-ați bătut joc de membrii PSD adevărați, l-ați trădat pe Petre Pop care va făcut oameni și va ridicat din mediocritate, după care l-ați hulit peste tot și l-ați vândut! Ați adus oameni, traseisti politici care ,,au curvit” prin toate partidele pe la PD, PMP, PNL, iarăși PMP și acum l-ați adus la PSD, după ce a candidat la funcția de primar pe lista PMP și a scos un scor rușinos de 4% , mai puțin decât PMP, care se laudă că până in Decembrie ajunge prim-vicepreședinte și pune mâna pe partid cu un alt oportunist ,,Bogdan cel Nou” care așteaptă eșecul vostru și astfel lucrarea vă fi îndeplinită ...asta însemnă reforma? De voi trebuie reformat partidul! Voi sunteți, cangrena, adevărata problemă !
În loc să munciți la CAA, faceți plângeri pe la Politie, de fapt nu tu, că dl. jurist T.V.S., dealtfel un om respectabil, care ți le scrie, așa cum îți făceam și eu proiectele de H.C.L. pentru că erai inapt pentru o astfel de munca... Să nu credeți cumva că mă speriați cu aceste plângeri pe la poliție, eu sunt bărbat și îmi asum ce scriu pe pagina mea personală și totul este adevarat. Dacă nu vă convine chiar vă rog să nu mă citiți.
A-ți ajuns de râsul lumii, dar cred ca vă asumati acest lucru. Cu siguranță timpul va aranja lucrurile.
Pentru listea voastră, doar pământul îmi poate astupa gura!
Să vă fie rușine, deși știu că aveți soricul cam gros!
Ionel ISAC
Consilier social - democrat
Secretar executiv PSD Câmpia - ales
A scris consilierul local pe pagina sa de facebook