Educatie · 316 · 22 Mai 2020

Reabilitarea Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”, cu bani europeni

Reabilitarea Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”, cu bani europeniariesnew.ro

Reabilitarea Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”, cu bani europeni


Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P (Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice) anunțul de participare simplificat pentru obiectivul Lucrări de construcții – Reabilitare structurală și reamenajare arhitecturală pentru clădirea de ateliere la Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”, instituție de învățământ special aflată în subordinea forului administrativ județean.
Scopul general al proiectului, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, îl reprezintă creșterea gradului de participare în învățământul preșcolar, primar și gimnazial la nivelul Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra” din Cluj-Napoca, iar obiectivul specific vizează reabilitarea, modernizarea și echiparea clădirii atelierelor.
Prin implementarea acestui proiect se urmărește și îmbunătățirea condițiilor de desfășurare a activităților educaționale și asigurarea unor facilități necesare desfășurării procesului instructiv-educativ.
Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 3.899.381,70 lei iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 2 iunie a.c., ora 15:00.