Știrea cititorului · 3970 · 09 Iulie 2018

Reactii: Un om deosebit care nu accepta mizeriile și ura din Spitalul Câmpia Turzii.... Mergem după dansul la Turda ca nu avem încredere în cei ce rămân aici... RESPECT d-le doctor.

Reactii: Un om deosebit care nu accepta mizeriile și ura din Spitalul Câmpia Turzii.... Mergem după dansul la Turda ca nu avem încredere în cei ce rămân aici... RESPECT d-le doctor.ariesnew.ro

Corina Liana Hadarean Un om deosebit care nu accepta mizeriile și ura din spitalul Câmpia Turzii.... Mergem după dansul la Turda ca nu avem încredere în cei ce rămân aici.. RESPECT d le doctor.

Maglas Alina Pacat de asemenea medic .Un om minunat intotdeauna pierdem

Angela Rusu Păcat un medic foarte bun!


Cobzariu Monica Elena Pe cine ati suparat, domnule doctor?

Rus Alexandra Păcat...Păcat

Alexander Kiid Nici nu mă mir.. :))

Ioana Crisan Păcat că pleacă un medic așa bun .


Reactii la articolul

Spitalul din Campia Turzii mai pierde un medic bun! Doctorul ALAJMI MAHMOUD pleaca la Turda! O pierdere pentru Campia Turzii!


Un medic bun de la Spitalul Municipal Dr. Cornel Igna va pleca la Spitalul din Turda. Medicul Alajmi se pregătește pentru a profesa in municipiul Turda. Cunoscut ca un bun profesionist, un om direct si care spune verde in fata ce gandeste, medicul primar Alajmi Mahmoud nu este in gratiile actualei conduceri politice a spitalului municipal din Campia Turzii, așa ca dupa ani buni de profesie cu foarte multe rezultate bune, se vede pus in situatia sa plece din spital. Surse din spital spun ca in urmatarea perioada vor pleca si alti medici.