Politica · 717 · 11 Martie 2019

Rece Gheorghe: Am fost acuzati că blocăm proiectele orașului!MINCIUNĂ ȘI IPOCRIZIE! Să ne dea, să ne arate, STĂPÂNUL ORAȘULUI UN SINGUR EXEMPLU.

Rece Gheorghe: Am fost acuzati că blocăm proiectele orașului!MINCIUNĂ ȘI IPOCRIZIE! Să ne dea, să ne arate, STĂPÂNUL ORAȘULUI UN SINGUR EXEMPLU.ariesnew.ro

"Nu sunt suparat pentru ca m-ai mintit, sunt suparat pentru ca de acum inainte nu te mai pot crede"-Friedrich Nietzsche.

"Poti sa prostesti unii oameni tot timpul si toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul"-Abraham Lincoln.

Noi, consilierii locali PSD, am fost acuzati in repetate randuri, de catre primar(autointitulat ,autoproclamat "stapanul orasului"), ca suntem impotriva proiectelor de dezvoltare ale Campiei Turzii, ca blocam proiectele importante pentru municipiu. MINCIUNA SI IPOCRIZIE! Sa ne dea, sa ne arate, "stapanul orasului" UN SINGUR EXEMPLU. Ba mai mult, pentru ca am votat un proiect, care aduce la Campia Turzii aproximativ 40 de milioane de euro, ne-am trezit cu plangeri la Agentia Nationala de Integritate(ANI).

AM VOTAT SI VOM VOTA, AM SUSTINUT SI VOM SUSTINE orice proiect care urmareste dezvoltarea, bunastarea Campiei Turzii si al cetatenilor, care sa fie legal, oportun si sa nu ascunda interese, altele decat ale comunitatii

!!!!!!!!!!!!!!!!

ASA CA CEI CARE MINTITI SI DEZINFORMATI aveti dedicat un citat special al lui Samuel Butler: " ORICE PROST POATE SA SPUNA ADEVARUL, DAR E NEVOIE DE UN OM CU CAP CA SA STIE SA MINTA BINE". In rest, eu unul, voi lua pozitie ori de cate ori se produc "derapaje" ale actualei administratii(de trista amintire), am convingerea si linistea sufleteasca, ca adevarul iasa tot timpul la lumina si ma rog ca Domnul Dumnezeu sa aiba grija de orasul nostru si de cetatenii lui!

DOAMNE AJUTA!

Consilier local si lider de grup RECE Gheorghe Iulian!

A scris consilierul local Rece Gheorghe pe pagina sa de facebook si exprimă exclusiv opinia sa!