Today · 457 · 16 Sep 2022

*RECORD 789 754 VIEWS*. Aries News DEVINE un FORMATOR DE OPINIE ZONAL!

By REDACȚIE
*RECORD 789  754 VIEWS*. Aries News DEVINE un FORMATOR DE OPINIE ZONAL!

Conform statcounter Aries News a atins 789 754 de vizualizări.

Pentru echipa noastră este important să clădim o bază de urmăritori ai paginii www.ariesnews.ro, alcătuită din cei interesați de informațiile si opiniile diseminate de noi, precum și de conținutul pe care-l postăm. Știrile recomandate de Aries News sunt pentru crearea unei audiențe alcătuite din persoane care prezintă șanse mai mari să fie interesate de informatii de caliate cu un grad scăzut de perisabilitate, și în timp util.

Dragi prieteni, în urmă cu 4 ani am început un proiect pilot ,,AriesNews”, un Hub de știri on-line, care avea ca obiectiv acceptarea, distribuirea și corectarea unor informații de interes public, analizarea unor factori psihologici care ar putea face unele persoane mai puțin sau mai mult vulnerabile la știrile diseminate în rețele social media, și bine-nțeles rolul mass-media în formarea opiniei publice.În decursul celor 4 ani au fost produse și analizate un număr de 3760 știri, din domeniul administrativ, cultural, politic, social, știri ce au însumat în medie 364 014, vizualizări și 94 184 de vizitatori reali.

Despre StatCounter

Stat Counter este un serviciu de monitorizare și contorizare oferit de o Companiei Irlandeză spusă legislație U.E. și care folosește algoritmii specifici serviciilor de monitorizare IT ,,Misiunea noastră este să ajutăm membrii noștri să-și înțeleagă cu ușurință vizitatorii, astfel încât aceștia să poată lua decizii bune pentru a avea mai mult succes online.StatCounter oferă acest serviciu din 1999. A fost o călătorie lungă - 5 ani - 3 relansări - peste un miliard de hit-uri urmărite…” www.statcounter.com


0B226CFB-43FC-4E71-A796-8CBA2695EBF1

BACK TO TOP