Actualitate · 499 · 10 Iulie 2019

RECORD pentru AriesNews cu peste 309.944 de vizualizari si 67.022 de noi vizitatori unici

RECORD pentru AriesNews cu peste 309.944 de vizualizari si 67.022 de noi vizitatori uniciariesnew.ro

RECORD pentru AriesNews cu peste 309.944 de vizualizari si 67.022 de noi vizitatori unici


Lansată la sfarșitul lunii februarie 2018, platforma de știri www.ariesnews .ro a devenit, de la lună la lună, o sursă de informare pentru tot mai mulți vizitatori din zona Văii Arieșului, numărul acestora crescând continuu. Astfel că, la un an jumatate de la lansare, site-ul de știri www.ariesnews .ro a avut peste 309.944 de vizualizări, cu peste 67.022 de vizitatori unici (conform site-ului de monitorizare a audienței - statcounter.com).


Lansat ca un proiect de presă îndrazneț, cu arie de acoperire, în principal, Valea Arieșului, ariesnews.ro și-a propus, încă de la început, să aducă în atenția cititorilor săi subiecte cât mai diverse și incitante. Numărul de vizualizări în creștere, ne arată, nouă celor din echipa ariesnews.ro, că începutul este bun și ne dă un imbold să continuam pe aceeși linie.


Echipa ariesnews.ro s-a mărit, astfel că le promitem cititorilor noștri subiecte incitante, acoperind toate zonele de interes: administrație, politică, social, economic, cultură, sport și altele. Este o echipă dinamică, cu specialiști din mai multe sfere de activitate, echipă ce vă promite multe subiecte abordate cu profesionalism.


Mulțumim!


Echipa ariesnews.ro