Comunicate de presă · 862 · 18 Aprilie 2019

Ref: Lansare de carte și autograf politic pe banii PRIMĂRIEI Câmpia Turzii! ,,Funcția publică: oportunism sau responsabilitate?"

Ref: Lansare de carte și autograf politic pe banii PRIMĂRIEI Câmpia Turzii! ,,Funcția publică: oportunism sau responsabilitate?ariesnew.ro

Ref: Lansare de carte și autograf politic pe banii PRIMĂRIEI Câmpia Turzii! ,,Funcția publică: oportunism sau responsabilitate?"

Miercuri, 17 aprilie 2019, primarul municipiului Câmpia Turzii, liberalul Dorin Lojigan, pentru un autograf politic și o carte, pe cheltuielile Primăriei, a participat la București, la lansarea de carte a candidatului PNL, la funcția de Președinte al României, Klaus Werner Iohannis.

Rațiunea din spatele funcțiilor publice constă în servirea cetățeanului. Puterea politică, fie ea locală fie centrală, nu poate sau nu ar trebui să existe în afara emanației ei de la cetățeni. Am observat în repetate rânduri faptul că, odată investit, primarul nostru (PNL), spre exemplu, se detașează de servirea celor ce i-au încredințat puterea și își asumă privilegii politice și scutiri de cheltuieli prin prisma funcției pe care o ocupă. Avantajele de a fi primar, domnule Lojigan, constau în existența pârghiilor de dezvoltare a orașului și de îmbunătățire a vieții cetățenilor. Ele nu au sau nu ar trebui să aibă de-a face cu avantaje personale. Nu credem că o lansare de carte îi are în vedere pe cetățenii din Câmpia Turzii astfel încât să fie folosit vehiculul primăriei. Primar nu înseamnă baron local sau un oportunist spoliator pe perioada mandatului și cetățenii știu lucrul acesta.

Departamentul de comunicare, dialog și informare, PSD Câmpia Turzii!