Facebook Scan · 735 · 16 Ianuarie 2019

REFERENT LA CULTURĂ FĂRĂ BACALAUREAT! Ne mai mirăm de inCultura de la Serviciul Cultural din Câmpia Turzii?!!!

REFERENT LA CULTURĂ FĂRĂ BACALAUREAT! Ne mai mirăm de inCultura de la Serviciul Cultural din Câmpia Turzii?!!!ariesnew.ro

REFERENT LA CULTURĂ FĂRĂ BACALAUREAT! Ne mai mirăm de inCultura de la Serviciul Cultural din Câmpia Turzii?!!!

Mare-mi fu mirarea când am aflat o altă boroboață realizată de întâi gospodarul nostru primar liberal urmaș al Brătienilor. Pe criterii știute numai de el și pentru a recompensa fidelitatea unor ,,cântăreti de biserică” care cântau colinzi pe la sediul PNL de la Câmpia Turzii, a transformat peste noapte un post de muncitor de întreținere în post de referent la Serviciul inCultural de la Palatul Cultural "Ionel Floasiu".
Pentru lămuri suplimentare am apelat la DEX, care spune citez: ,,REFERÉNT, -Ă, referenți, -te, s. m. și f. Specialist în cadrul unei instituții, a cărui atribuție este de a da îndrumări și informații în domeniul specialității sale; consilier. ♦ Persoană care face un referat – Din germ. Referent, lat. referens, -ntis.”
ȘI pentru că astăzi este ZIUA CULTURII NAȚIONALE, vă dedic cele spuse mai sus domniilor voastre d-le Primar PNL, d-nei șefe de la inCultura și nu în ultimul a dvs mână dreaptă!
În concluzie, dacă ești slujitor al primarului și îi ești în preferințe poți ajunge din muncitor fără bacalaureat, referent la serviciul cultural din Primăria Câmpia Turzii.
ISAC Ionel- consilier local social-democrat