Actualitate · 342 · 30 Martie 2020

Remus LĂPUŞAN: Solicităm autorităților județene și municipale să prezinte public informații la zi despre achizițiile care se fac pentru dotarea spitalelor clujene în vederea gestionării acestei pandemii. Trebuie să știm pentru cât timp

Remus LĂPUŞAN: Solicităm autorităților județene și municipale să prezinte public informații la zi despre achizițiile care se fac pentru dotarea spitalelor clujene în vederea gestionării acestei pandemii. Trebuie să știm pentru cât timpariesnew.ro

Solicităm autorităților județene și municipale să prezinte public informații la zi despre achizițiile care se fac pentru dotarea spitalelor clujene în vederea gestionării acestei pandemii.

Trebuie să știm pentru cât timp sunt acoperite spitalele noastre și cu ce soluții vin autoritățile pentru a pregăti perioada imediat următoare. Le oferim sprijinul și expertiza noastră pentru identificarea unor soluții, știm că există un centru de comandă la nivel județean care poate furniza informații despre sursele de unde se pot face achiziții.

Îi rugăm pe toți cei implicați în structurile decizionale locale și județene să renunțe la orgolii și calcule politice și să apeleze la toți specialiștii care pot contribui cu soluții eficiente în aceste momente. E nevoie de solidaritate și de operativitate.