Actualitate · 896 · 05 August 2020

Rețeaua Socială My World și-a deschis porțile în România, rețeaua de socializare fresh, care îți dă uneltele de care ai nevoie.

Rețeaua Socială My World și-a deschis porțile în România, rețeaua de socializare fresh, care îți dă uneltele de care ai nevoie.ariesnew.ro

Rețeaua Socială My World și-a deschis porțile în România, rețeaua de socializare fresh, care îți dă uneltele de care ai nevoie.
Suntem încântați să putem ajuta Utilizatorii și Business-urile să își desfăsoare activitățile într-un mod creativ, liber și benefic.
Ce beneficii îți aducem ca Business?
Pentru a testa platforma orice Business primește gratuit fără a fi nevoie de un card de credit 50 Euro pentru reclame în platformă. Avem încredere că la fel ca și ceilalți peste 10M utilizatori veți fi încântați de modul în care puteți realiza Advertising pe platforma noastră.

1.La fel ca și în celelalte platforme pe care probabil le folosești vei putea să îți realizezi :
- Profilul
- Pagini de Business
- Grupuri
- Marketplace gratuit poti adauga produse sau poti importa tot magazinul tau online printr-un CSV.
- Să postezi o diversitate de materiale
Și multe altele.

După terminarea Bonusului orice reclamă are un cost fix fie pentru cost per click fie pentru impresii.
0.05E per click respectiv 0.01E pentru impresii. Indiferent de țara pe care o targetezi sau utilizatori.
Astfel mereu vei ști exact cât te costă, cât investești și nu vei fi luat prin surprindere de evoluția campaniilor decât într-un sens constructiv.
Vei putea targeta utilizatorii pe baza personalității nu doar obiceiuri. Folosind tehnologii avansate interpretăm tipologia utilizatorilor, un factor extrem de benefic în advertising.