Politica · 660 · 11 Februarie 2019

România se află sub cod roșu de scumpiri! Doamnă Dăncilă, domnilor Dragnea și Tăriceanu, scumpirile erau cumva în programul de guvernare și nu le-am văzut noi?

România se află sub cod roșu de scumpiri! Doamnă Dăncilă, domnilor Dragnea și Tăriceanu, scumpirile erau cumva în programul de guvernare și nu le-am văzut noi?ariesnew.ro

Sub Guvernarea PSD-ALDE, România se afundă tot mai mult în scumpiri de prețuri, în incertitudinea zilei de mâine, în minciună, incoerență și, în curând, în criză economică. Doamna Dăncilă și domnii Dragnea și Tăriceanu au uitat când în campania electorală și nu numai au promis românilor prosperitate, stabilitate și o viață mai bună. Realitatea este însă alta: creșterea prețului la combustibil, aspect pe care domnul Tăriceanu, în nemernicia dânsului, se face că nu o observă, creșteri ale prețurilor la gaze, la electricitate, la alimente și lista poate continua. Îi întreb pe cei trei guvernanți, care se consideră "mama și tătucii" României, dacă măsura "dăm cu o mână și luăm înapoi cu ambele" este cumva stipulată în programul de guvernare al PSD-ALDE?
De fapt, îi întreb dacă mai știu cum arată propriul lor program de guvernare și dacă nu consideră necesar ca atunci când iau anumite măsuri care afectează populația să le supună prima dată dezbaterii publice?
Doamnă și domnilor guvernanți, vă invit să mai lecturați încă o dată programul de guvernare al PSD-ALDE, poate așa vă reamintiți ce fantasmagorii ați promis în ultima campanie electorală și veți conștientiza că sunteți incapabili să duceți România spre drumul corect, stabil și cu adevărat european.
Foto: Adevărul