Politica · 563 · 31 Ianuarie 2020

S-a constituit organizația PRO ROMANIA in comuna Tureni

S-a constituit organizația PRO ROMANIA in comuna Tureniariesnew.ro

PRO ROMANIA 💙💛❤

Constituire de organizație PRO ROMANIA in comuna Tureni , judetul Cluj cu participarea Președintelui executiv Dan Canta . Președintele organizației a fost ales prin vot in unanimitate doamna Corina Robotin.

Corina este căsătorită si are doi baieti gemeni , Marcel si Mirel care au implinit 19 ani . Familie de fermieri , deținătorii unei turme de capre si a unei turme de oi au construit o stână tradițională unde prepară laptele prin metode clasice in produse naturale ( telemea , caș, jintiță, jintuială ) fără conservanți , coloranți sau gustativi . Păstrătorii unor obiceiuri si metode străvechi se luptă să salveze ce ce a mai ramas din datinile si traditiile strămoșești in aceste vremuri moderne in care prețul si profitul primează in fața calității si a gustului natural .

Dragă Corina îți dorim multa putere in lupta pentru păstrarea tradițiilor și mestesugurilor care reprezintă autenticitatea satelor românești si mult succes in proiectul PRO ROMANIA .

Felicitări pentru curaj , vei fi un Consilier Local VREDNIC. Cunoscător al problemelor si nevoilor fermierilor si locuitorilor de la sate .

SUCCES ❤ !