Politica · 617 · 20 Iunie 2020

Sandru Mihai nu este recunoscut presedinte PSD Campia Turzii de foarte multi membrii, aceștia contestându-l! Conducerea a devenit o afacere de familie între NASII!?

Sandru Mihai nu este recunoscut presedinte PSD Campia Turzii de foarte multi membrii, aceștia contestându-l! Conducerea a devenit o afacere de familie între NASII!?ariesnew.ro

După așa zisa conferință extraordinară PSD Câmpia Turzii, susținută în 19.01.2020, organizată pe repede si doar cu anumiti invitati, care nu au depasit 30 de persoane cu tot cu invitați, Mihai Sandru este contestat de foarte mulți membrii PSD Câmpia Turzii, care consideră că organizația a devenit o afacere de familie.
Mihai Sandru fiind nasul mare de cununie a consilierului local David Lica Gabriel, iar Gheorghe Rece fiind nașul mic de cununie al aceluiasi consilier local aflat si el in conducerea PSD Campia Turzii. Cei doi fiind angajati la Companie de Apa Aries CAA în mandatul 2012-2016, pe vremea când aceștia au devenit consilieri locali în Consiliul Local Câmpia Turzii. De asemenea un lucru suspect este si faptul ca Biroul de conducere al PSD Câmpia Turzii este format din angajatii Companiei de Apa Aries, astfel PSD Campia Turzii a devenit un fel de sindicat al Companiei de Apa CAA și o afacere de familie, spune consilierul local Ionel ISAC

,,GH3ORGHE, LICA, MIHAI & COMPANIA CIRC LA SEDINTA P.S.D. CAMPIA TURZII DE ASTAZI !
DOAR ASA, DESPRE VIATA.

Acesti indivizi mediocri dealtfel, transforma sedintele organizatiei municipale, în şedinte ,,operative de lucru" ale C.A.A.
Eu, sunt un razes. In traducere romaneasca, ca sa intelegeti si voi, om liber, care si-a castigat dreptul sa vorbeasca si sa gandeasca liber, drept pentru care, pentru mine nu sunteti decat niste persoane dubioase, cu moralitate si educatie indoielnica. Un om educat, cu bune intentii nu va fi niciodata un om rau. Rautatea se naste din invidie, frustrare, inferioritate sociala, dar si din multa prostie ca rezultat al mediocritatii. Preamarirea, adica atitudinea grandomanica se naste din egoism si da mana indeaproape, cu usurinta, cu invidia, ca rezultat al prostiei, rautatea, cu atitudinea obraznica si sfidatoare. De cele mai multe ori rautatea izvoraste cel mai frecvent din propriile frustrari. Parintii unor asemenea progenituri s-au straduit, in copilarie, sa controleze pornirile agresive, egoiste si rautacioase, dar se pare ca acestia nu au inteles sensul ,, celor 7 ani de acasa ", ce inseamna bunul-simt, ca sa nu mai vorbim de comportament civilizat si moralitate, ceea ce ar fi prea mult.
Un om civilizat, cu principii sanatoase despre viata, cu o viata normala ancorata in realitatea zilelor noastre, nu are timp de prostii, nu are timp de preocupari mizerabile, nu cauta cearta, sa distruga sau sa instige la ura si dezbinare. Cei preocupati pentru a provoca lucruri destabilizatoare, degradante, a intretine tensiuni si certuri, sunt indivizi de conditie modesta, conflictuali, singuri, slabi din punct de vedere emotional si mental, saraciti de ceea ce inseamna calitati umane, indivizi care au decazut, care nu se mai pretuiesc nici pe ei insisi, nici macar atat cat sa-si pastreze demnitatea si onoarea. Inainte vreme cand incercam sa inteleg constructul unor asemeni indivizi, ma suparam, puneam mult
patos, lucru care nu ar fi trebuit sa-l fac, pentru ca nu a meritat. Nu regret nimic si imi asum actiunile intreprinse. Astazi, imi este lehamite, tanjesc ceva compasiune cand vad comportamentul acestor indivizi care cu siguranta, in viata care le-a mai ramas, nu or sa reuseasca sa-si invinga slabiciunile si sa devina oameni cu intentii onorabile, oameni cu verticalitate, onesti, demni care sa merite respectul semenilor. Vor ramane in anonimat, vor contitua sa-si deteste propria persoana, isi vor otravi sufletul si-l vor vinde, daca nu cumva au facut-o deja, isi vor irosi viata, abandonandu-se invidiei, raului si nu in ultimul rand ridicand la rang de virtute - prostia.
Astfel de ,, oameni " cu astfel de porniri am vazut astazi la sedinta operativa a C.A.A. la care am refuzat sa particip - invitat fiind.
Poate, ca am sa supar, dar imi asum riscul si il intreb pe domnul Bogdan BOBIC, directorul general al C.A.A., daca participantii la asa zisa sedinta de partid au avut bilet de voie, tinand cont de faptul ca a avut loc la ora 13.00, in timpul orelor de program ( Gheorghe Iulian RECE, LicaGabriel DAVID, Simina SIPOS, Cristian APAHIDEAN, Daniel ARMENEAN, Mihaela KERESTESI si care or mai fi fost pe acolo, sau sa inteleg ca a fost operativa si nu a fost nevoie.
Concluzionand,
IMPOSTORI, IPOCRITI, FRUSTRATI, AROGANTI SI FARSORI...... INTR-O COMBINATIE CU PROSTIA, RIDICATA LA RANG DE VIRTUTE !
Ionel ISAC
Consilier social-democrat
FOTO : Presedintele interimar PSD Campia Turzii, ales ca hotii noapte, intr-o conferinta nestatutara, Mihai SANDRU, zis ,,nasu mare "

Scrie pe pagina sa de facebook Ionel ISAC consilier local PSD Câmpia Turzii