News · 236 · 20.06.2022

Scrisoare deschisă, adresată doamnei Teodora Albon, președintele Asociației Județene de Fotbal Cluj!

By REDACȚIE
Scrisoare deschisă, adresată doamnei Teodora Albon, președintele Asociației Județene de Fotbal Cluj!

Scrisoare deschisă
-adresată doamnei, Teodora Albon, președintele Asociației Județene de Fotbal Cluj-

Stimată doamnă președinte,
Cu părere de rău vă spun că festivitatea de premiere aferentă Ligii a 5-a, Zona Câmpia Turzii, organizată duminică, 12 iunie, la Boian, de către AJF Cluj a fost o adevărată dezamăgire, dacă este să analizâm taxele pe care cluburile afiliate le plătesc, precum și condițiile pe care le oferă alte AJF-uri.
Oare era atât de costisitor pentru AJF Cluj să cumpere un set de „tricouri de campioni”, așa cum se întâmplă în alte județe? Oare dacă era premiat golgheterul seriei, era o așa mare pierdere din punct de vedere economic?
Nici măcar hârtie pentru un rând de diplome, pentru locurile 1, 2 și 3 n-a avut AJF Cluj?
Din punctul meu de vedere, situația a fost dezamăgitoare, mai ales dacă analizăm și premierea organizată de aceeași asociație, la finala Cupei României, dintre Progresul Boian și Șoimii Pădureni.
În acel meci, ambele echipe, atât pierzătorii, cât și câștigătorii au primit același „premiu”, respectiv câte două mingi de joc. Este penibil, doamna președintă, mai ales în condițiile în care AJF Cluj încasează taxele pe care le încasează.
Luați lecții și faceți schimburi de experiență cu, de exemplu, AJF Alba, care în acest sezon a organizat Sărbătoarea Fotbalului Amator, la Daia Romană. Acolo au fost premiate toate câștigătoarele de serii, golgheterii, cei mai buni portari, cei mai buni antrenori etc.
Cine știe, poate veți reuși mai multe pe viitor! Mult succes în activitate, doamna președinte!

Virgil Păcurar,
Primarul comunei Ceanu Mare

BACK TO TOP