Politica · 799 · 14 Iulie 2020

Scrisoare deschisă: -Cu regret o spun, Organizatia PSD Campia Turzii s-a dezintegrat!

Scrisoare deschisă: -Cu regret o spun, Organizatia PSD Campia Turzii s-a dezintegrat!ariesnew.ro

,,Scrisoare deschisa.
Catre,
Presedintele interimar PSD Cluj, domnului Gheorghe SIMON
Comitetul Executiv PSD Cluj
Domnule Presedinte, simati colegi!
Vremurile noastre sunt, din pacate, vremea mediocritatii, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultura, a lenei, a incapacitatii de a te apuca de treaba, vremea manipularilor, a tradarilor si a dorintei de a inlatura pe cel de langa tine, prin orice mijloace, de a avea totul de-a gata.
Organizatia municipala P.s.D. Campia Turzii, pana in octombrie 2019, a avut o viata de partid normala si cu performante notabile, pana cand toata conducerea executiva a fost dizolvata, nestatutar, de catre Biroul Executiv Judetean, asa doar intr-o singura zi fara o minima analiza a activitatii, fara a fi informati, prin corespondenta scrisa sau on-line de catre secretariatul organizatiei judetene, fara un dialor inttre cele doua structuri de partid si fara a se tine cont de rezultatele obtinute in alegerile, locale, parlamentare, prezidentiale...etc., in conditiile in care organizatia PSD Campia Turzii se situa , in judet, cu o intentie de vot de 20-25%.
Am apelat la acest demers, de a ma adresa direct dumneavoastra, avand in vedere calitatea de presedinte al organizatiei judetene si ca organ ierarhic superior, pentru a va informa asupra situatiei organizatiei noastre si a situatiei existente in judet si a va cere in acelasi timp sprijinul pentru solutionarea conflictului existent in PSD Cluj si PSD Campia Turzii.
In data de 19.01.2020, la Campia Turzii a fost convocata nestatutar o Conferinta Extraordinara, anuntata cu nici 24 de ore inainte si la care au fost invitati doar membrii de partid selectati din ,,famigllia" ( mama, tata, socru, soacra, fini, nasi, cumetri..etc.) , au fost adusi oameni care nu aveau calitatea de membri de partid ( Ioan Harceaga, Laura Suciu, Maria Mocanu !?, ...etc.) si chiar au ,,inscaunat" un presedinte in persoana lui Mihai Sandru si acesta nfacand parte din organizatia PSD Campia Turzii, fapt fara precedent in cei 17 ani de activitate, in PSD Campia Turzii. In PSD Cluj si PSD Campia Turzii, asa zisa reforma s-a bazat pe eliminarea oricarui membru, fie el deputat, primar, consilier judetean, local sau membru simplu care a indraznit sa nu fie de acord cu hotararile nestatutare ale conducerii judetene de la acea vreme, condusa de ............si compania. Au fost adusi si ,,inscaunati" noaptea ca hotii, presedinti de organizatii, persoane care nu au avut nici macar calitatea de membru al PSD, cazul lui Mihai Sandru la Campia Turzii, simulandu-se alegeri libere si statutare, in conditiile in care au fost selectati, pe criterii meritocrate, pe spranceana, unu si unu, cei obedienti, slugarnici care nu puteau sa creeze probleme in desfasurarea puciului , cazul organizatiei PSD Turda, Huedin, Campia Turzii si nu in cele din urma organizatia judeteana Cluj. Toti cei care indraznesc sa se opuna acestor abuzuri grosolane au fost si sunt eliminati din partid, sunt atacati miseleste, grosolan, ei si familiile lor in gazeta detinuta de un personaj grobian, un individ controversat, care nu are nimic in comun cu presa de orice tip, se vrea a fi un jurnalist dar este o mizerie rusinoasa pentru aceasta breasla, care are incheiate, cel putin la Campia Turzii, contracte de publicitate cu Primaria condusa de un membru PNL.
Simati domni, ne aflam intr-o situatie foarte dificila, de dezintegrare a organizatiei PSD Campia Turzii si implicit PSD Cluj, in conditiile in care multi primari PSD au intrat in discutii avansate cu alte partide pentru a pleca si a candida pe alte liste electorale, membrii de partid sunt debusolati, confuzi, dar asteapta cu speranta o interventie din partea dumneavoastra pentru a restabili ordinea si linistea in organizatii, pentru a se apuca de munca.
Din pacate, o spun cu regret, ne-am captusit cu modele false, modelul omului care reuseste usor, prin tradare, care se descurca, care stie sa faca bani pe spinarea multimii. Ne-am pierdut moralitatea, manierele si ce sa mai spun despre educatie. Am pierdut nu bunatatea materiala, ci bunatatea spirituala si nu in cele din urma nobletea. Traim astazi intr-un mediu semicultural, parvenit, impulsiv si brutal. Suntem foarte departe de ce am fost candva !
Cu speranta si incredere in dumneavoastra, va stam la dispozitie si raspundem cu promptitudine la orice solicitare din partea conducerii PSD Cluj, menita sa clarifice situatia dificila in care se afla organizatia municipala PSD Campia Turzii.
Va asiguram de tot sprijinul nostru !
Ionel ISAC
Consilier social-democrat
Secretar Executiv PSD Campia Turzii - ales,,
A scris consilierul local Ionel ISAC pe pagina sa de facebook