City News Câmpia Turzii · 395 · 29.05.2023

Seducția electorală a început! Tocmai acum în prag de AN ELECTORAL, s-au găsit BANI pentru SPORT!?

By REDACȚIE
Seducția electorală a început! Tocmai acum în prag de AN ELECTORAL, s-au găsit BANI pentru SPORT!?

Vin alegerile, alocăm bani...!

Timp de aproape 8 ani de zile Primăria si Consiliul Local au adus sportul din localitate la colaps! Cum? Prin lipsa fondurilor alocate domeniului sportiv, subfinanțat...prin distrugerea Clubului Sportiv Municipal CSM, club sportiv al administrației locale... înființat de Consiliul Local în 2009 (administrat de membrii PD-L & PNL), și care din păcate a fost implicat în acte de corupție finalizate cu un dosar penal de anvergură,... prin tergiversarea aplicării unei soluții bazată pe dezvoltare sportiv-comunitară si pe un indicator de performanță: cost/beneficiar...

Și pentru că 2024 este decontul electoral - Seducția electorală a început! Tocmai acum în prag de AN ELECTORAL, au găsit BANI pentru SPORT, speriați fiind de deprecierea politică PNL &Dorin Lojigan si al riscului major de a pierde alegerile locale din 2024…încercând astfel să dreagă busuiocul, să confiște succesul noului Club Sportiv al fraților Pintilie si Sergiu Jucan, pe care (bineînțeles) îl vor utiliza politic în campania electorală, pe principiul: “fraierilor aveți memoria scurtă - după ce 8 ani ne-am făcut că plouă...vă aruncăm la final o firimitură si ne votați încă 4 ani!…”

Cităm din Turda News: Cluburile sportive din Câmpia Turzii primesc finanțare de la bugetul local în valoare de 400.000 de lei

"Consilierii locali din municipiul Câmpia Turzii au aprobat joi, 25 mai 2023, în cadrul ședinței ordinare, mai multe proiecte de hotărâre prin care se finanțează cu bani de la bugetul local, cluburile sportive din oraș.

Astfel, Asociația Sportivă Fotbal Club Câmpia Turzii primește de la bugetul local suma de 220.000 de lei pentru activitățile clubului.

100.000 de lei vor ajunge la Asociația Club Sportiv „ActivJudo” Câmpia Turzii pentru proiectul „Educație fizică și morală prin Judo”.

Bani vor merge și către rugby. Asociația Club Sportiv „Leii” Câmpia Turzii primește finanțare de 40.000 de lei pentru 2023. De asemenea și Asociația Daniel Boxing Rusu Dan Ciprian Club Sportiv a primit aceeași sumă, în tranșe, pentru „Boxing 2023”."

BACK TO TOP