Politica · 706 · 01 Iulie 2019

Semizeii din Primărie: uite cererea de concediu, nu-i cererea de concediu!

Semizeii din Primărie: uite cererea de concediu, nu-i cererea de concediu!ariesnew.ro

Semizeii din Primărie: uite cererea de concediu, nu-i cererea de concediu!

Așa cum am promis voi informa opinia publică depre lucruri și fapte constatate într-un an de zile de la revenirea mea în primărie, sunt lucruri ,,ascunse” bine de actuala conducere ca nu cumva să se afle, dar cum nu există ,,crimă perfectă” totul iasă la iveală până la urmă.

În mulții ani de administrație locală, trecut prin mai multe mandate politice, aflat și la putere dar și în opoziție, am avut ocazia să observ un fenomen interesant, un comportament de adaptare a unor funcționari, directori, agenți economici care, indiferent cine câștigă alegerile ei sunt tot la putere și la resurse!

Astăzi am să vă spun de acei funcționărași, care au acum un statut de ,,semizeu” în primărie și care fac ce vor și cum vor, bineînțeles sub oblăduirea și clemența ,,marelui licurici roșu”. Cine-o fi?...

Să revenim, la ora actuală în primărie sunt angajați care își permit lucruri care pot fi la limita legalității sau cel puțin imoral față de ceilalți funcționari... și care sunt trecute cu vederea de actuala conducere! Adică, conform uzanțelor și procedurilor de lucru, își completează cererea de concediu, anunță că sunt în concediu în caz că sunt căutați sau se află, după care, dacă totul este ok, fac în așa fel încât cererea să dispară și bineînțeles și evidența zilelor de concediu va rămâne intactă!

Ceea ce vă spun e greu de demonstrat deoarece aceia care știu acest lucrul nu îndrăznesc să vorbească datorită repercursiunilor ce pot urma... dar se pare că mai sunt și funcționari vigilenți care mai copiază documentele respective și.... dacă ne vor parveni astfel de documente le vom face publice... cine știe.... până atunci totul trebuie tratat ca zvon...

Petre Pop- președinte PSD CT 🌹