Today · 932 · 20.07.2023

Stimați pensionari ai Câmpiei Turzii, - Știți că aveți de plătit 10 milioane de euro, împrumut făcut de D.N Lojigan și PNL?

By REDACȚIE
Stimați pensionari ai Câmpiei Turzii, - Știți că aveți de plătit 10 milioane de euro, împrumut făcut de D.N Lojigan și PNL?

"Stimați pensionari,

Cu respect și considerație, ne adresăm vouă, oamenilor care ați construit cu trudă și dedicare orașul Câmpia Turzii. Poate astăzi aflați o veste care ne preocupă și ne îngrijorează pe toți: un împrumut de 10 milioane de euro a fost luat de către conducerea primăriei Câmpia Turzii fără ca dvs. să fiți consultați, iar această datorie grea ne va afecta pe noi toți.

Este dezamăgitor să aflăm că deciziile politice PNL care ne afectează în mod direct au fost luate fără a fi luată în considerare opinia și contribuția noastră a tuturor, dar mai ales a celor care au construit orașul în decursul anilor și au adus prosperitate în comunitatea noastră.

Suntem conștienți de provocările economice și financiare cu care se confruntă orașul nostru, dar credem că implicarea noastră ar fi fost esențială în luarea unei decizii atât de importante precum un împrumut pe o sumă atât de mare. Acesta ar putea avea impact direct asupra traiului nostru și a calității vieții în acest oraș pe care îl numim acasă.

Prin această scrisoare, dorim să transmitem un demers politic puternic, solicitând ca vocea cetățenilor să fie luată în considerare în viitorul proces decizional al orașului. Ne dorim transparență și participare activă în asemenea decizii financiare majore, care ne pot afecta în mod direct pe noi și generațiile viitoare.

Îndemnăm autoritățile locale să fie deschise în comunicare cu noi, să ne implice în dezbateri cetățenii și să ofere explicații clare cu privire la astfel de decizii. Așteptăm ca procesul decizional să fie unul transparent, echitabil și bazat pe consultarea tuturor părților interesate.

Vă încurajăm pe toți să ne uniți eforturile pentru a construi un oraș mai puternic și prosper, în care toți cetățenii să se simtă implicați și respectați. Un oraș în care să ne simțim mândri de contribuția noastră și în care viitorul să fie construit cu responsabilitate.

Echipa PSD Câmpia Turzii"

Sursa/PaginaFacebook/PSD Câmpia Turzii

BACK TO TOP