City News Câmpia Turzii · 404 · 22.06.2023

Strigătul disperat al unui cetățean din cartierul Șarât: “Vom reuși în vara asta a anului 2023, să intrăm în normalitate?”

By REDACȚIE
Strigătul disperat al unui cetățean din cartierul Șarât: “Vom reuși în vara asta a anului 2023, să intrăm în normalitate?”

Un cetățean din Câmpia Turzii:

“Despre Str. I.L.Caragiale, cartier Șarât, au scris mai mulți. Lucrările au început de 7 zile (Doamne ajută, să se finalizeze) Din păcate unul dintre noi, nu va mai putea vedea o "stradă normală" .S-a "stins azi, după ora 16, în timp ce aștepta Ambulanța.
Ambulanța care a venit *Tocmai* de la Cluj Napoca, de la 40 km. Ambulanțierii și-au făcut cruce! E ca o “Zona de razboi”, au putut intra doar 20 metri pe strada si au cărat în brațe echipamentele de salvare. Dar "infarctul" nu așteaptă! E fulgerator si nemilos! E al 5-lea deces in ultimii 3 ani, de când strada arată așa☹️! Al-11-lea în 8 ani. Am mai rămas 16 pensionari multi cu dezabilități și handicap accentuat. Avem "abonament" la Ambulanța, care vine pe strada cel putin lunar. Cumpărăm alimente, si trebuie cărate în brațe sau cărucioare, mașinile nu pot intra, curierii refuză să intre pe strada. Vom reuși în vara asta a anului 2023, să intrăm în normalitate? La începutul anului scolar, cei peste 18 copii minori, vor putea renunța la cizmele de cauciuc, pentru a ajunge curați în clase?
Cu cei din “Cartierul Șarât” nu putem comunica în “Grup”. Postările sunt CENZURATE! Și sterse de cei carea administrează “Grupul”. Sunt admise doar reclamele și realizările. Îmi cer scuze față de cetățenii orasului NOSTRU. Spun "al nostru" pentru ca e de drept "al nostru", nu doar al "edililor"...domnii consilieri. SCUZE, încă odată celor pe carei inoportunez cu probleme noastre.
Dumnezeu să-l odihnească în Pace, pe vecinul nostru!”

No comment!

BACK TO TOP