Zoon Politikon · 648 · 14.05.2022 · 00:00

Subprefectul Răzvan CIORTEA: PSD TURDA și CÂMPIA TURZII, trebuie să-și reconsidere prioritățile *FĂRĂ ANGAJAȚII COMPANIILOR DE STAT DE SUB TUTELA PRIMĂRIILOR*, ACEȘTIA TREBUIE SĂ FACĂ UN PAS ÎNAPOI!

By REDACȚIE
Subprefectul Răzvan CIORTEA: PSD TURDA și CÂMPIA TURZII, trebuie să-și reconsidere prioritățile *FĂRĂ ANGAJAȚII COMPANIILOR DE STAT DE SUB TUTELA PRIMĂRIILOR*, ACEȘTIA TREBUIE SĂ FACĂ UN PAS ÎNAPOI!

Partidul Social Democrat este cel mai mare partid din zona noastră prin faptul că reprezintă cea mai mare categorie socială, salariații, să nu uităm că atât Turda cât și Câmpia Turzii sunt localități formate pe comunități muncitorești, categorie importantă care din păcate nu se regăsește reprezentată cu adevărat de partidele politice, de aceea PSD Turda si Câmpia Turzii trebuie să-și reconsidere prioritățile și să se reîntoarcă către electoratul tradițional, dar cu o nouă viziune, una modernă si europeană. Asta se poate realiza doar dacă membrii competenți trebuie să facă un pas înainte, readuși membrii importanți în partid, iar cei vulnerabili, angajați în companiile de stat de sub tutela primăriilor să facă un pas înapoi! Declara într-un interviu ,,In dialog deschis cu subprefectul judetului Cluj’’

La o simplă analiză putem spune că este una dintre cele mai realiste si la obiect declarație din ultima perioadă a unui social democrat, o mică diagnoză a unor vulnerabilități ce afectează performanța politică a unor organizații. O paradigma nouă ce scoate din imobilsmul specific angajaților de la stat,...care au un obiectiv prioritar, și anume, menținerea funcțiilor prin pârghii politice, sau printr-un noncombat ,,nu vorbesc și-mi merge bine’’. Aceștia trebuie să muncească în timpul programului ,,mai multă muncă și mai puțină politică și interes personal''.

Dacă Răzvan CIORTEA, subprefectul județului Cluj și președintele PSD Turda, va milita pentru ca acest deziderat să devină realitate, alături de presedintele PSD Cluj, Alexandu Cordoș, un politician cu experiență, echilbru si determinare, social democratii clujeni vor devenii alternativa pentru toate alegerile din anul 2024.

BACK TO TOP