Actualitate · 67 · 10 Aprilie 2019

„Sunt şi eu un mic matematician”- concurs județean dedicat elevilor cu cerințe educative speciale

„Sunt şi eu un mic matematician”- concurs județean dedicat elevilor cu cerințe educative specialeariesnew.ro

„Sunt şi eu un mic matematician”- concurs județean dedicat elevilor cu cerințe educative speciale

Liceul Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, instituție de învățământ special aflată sub autoritatea Consiliului Județean, va organiza joi, 11 aprilie a.c., începând cu ora 13:00, la sediul instituției, situat pe Calea Dorobanților, nr. 40, Concursul judeţean pentru elevii cu cerinţe educative speciale din clasele II-VIII - „Sunt şi eu un mic matematician”.

Aflat la cea de-a șasea ediție, proiectul vizează creşterea adaptabilităţii elevilor cu dizabilităţi la cerinţele şcolare, dezvoltarea stimei de sine şi a încrederii în forţele proprii, eficientizarea capacităţilor acestora de a coopera, de a socializa, de a-şi forma trăsături pozitive de caracter, de a-şi depăşi impedimentele prin formarea de noi abilităţi, precum și dezvoltarea motivaţiei.

Totodată, competiția își propune să asigure tuturor elevilor cu dizabilități accesul la o pregătire de calitate și stimularea pasiunii acestora pentru domeniul matematicii.

Manifestarea reunește peste 150 de elevi şi 30 de cadre didactice din şcolile speciale din judeţul Cluj iar câștigătorii concursului vor fi premiați în aceeași zi începând cu ora 16:00.

ziare & stiri