Administrație · 715 · 13 Mai 2020

Târgul săptămânal de miercuri, de la Câmpia Turzii își reia, parțial, activitatea

Târgul săptămânal de miercuri, de la Câmpia Turzii își reia, parțial, activitateaariesnew.ro

Târgul săptămânal de miercuri, de la Câmpia Turzii își reia, parțial, activitatea

Producătorii locali sunt un pilon al economiei pe care administrația locală de la Câmpia Turzii l-a sprijinit întotdeauna, în conformitate cu legislația în vigoare și cu capacitățile sale.

Tocmai din acest motiv s-a luat decizia de a relua, cel puțin parțial, activitatea Târgului Săptămânal de miercuri, care era organizat la Câmpia Turzii.

În conformitate cu hotărârea nr. 4/07.05.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, începând cu data de miercuri, 13.05.2020, se redeschide piața săptămânală a municipiului, pe platforma din spatele sediului Companiei de Salubritate, strict pentru comercializarea de legume, fructe, flori și răsaduri.

Comercializarea produselor va putea fi făcută doar de către persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau sediul social în Municipiul Câmpia Turzii sau în comunele Viișoara, Luna și Călărași.

Accesul pe platformă se va face STRICT pe lângă sediul Companiei de Salubritate, iar ieșirea STRICT spre Parcul Municipal (Berc).

Poliția Municipiului Câmpia Turzii și Poliția Locală vor avea sarcina de a supraveghea respectarea măsurilor de distanțare socială, pentru a se preveni răspândirea Covid-19.

„Acest virus ne-a luat multe. Ne-a luat libertăți, ne-a luat persoane dragi, ne-a luat capacitatea de a ne desfășura unele activități, însă noi – ca autoritate publică – avem datoria să susținem activitatea micilor producători. Tocmai din acest motiv, în calitate de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență, am propus redeschiderea pieței săptămânale. În Municipiul Câmpia Turzii, precum și în comunele Viișoara, Luna și Călărași sunt sute de producători care trăiesc din vânzarea produselor câmpului, iar aceștia au posibilitatea, prin redeschiderea pieței, să-și vândă produsele, pentru a-și întreține familiile. Câmpia Turzii și comunitățile din jur TRĂIESC și vor continua SĂ SE DEZVOLTE!”, a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea