Entertainment · 197 · 29.08.2023

Te invităm la Spectacolul Tinerilor Arieșeni, unde vei putea vedea talentele orașului tău!

By REDACȚIE
Te invităm la Spectacolul Tinerilor Arieșeni, unde vei putea vedea talentele orașului tău!

Spectacolul Tinerilor Arieșeni este un eveniment dedicat tinerilor talentați din comunitatea noastră, oferindu-le o platformă unică pentru a-și exprima pasiunea și creativitatea. Acesta reprezintă o ocazie unică de a sărbători talentul, creativitatea și pasiunea tinerilor artiști din zona Arieșului.

Te așteptăm pe data de 9 septembrie în Parcul Central din Turda pentru a avea o seară de neuitat alături de cei dragi, unde vei putea să te relaxezi și să te bucuri de diferite momente artistice, fie dans, muzică sau multe altele!

Intrarea este gratuită și deschisă tuturor doritorilor pentru a se bucura de talentul tinerilor - și de atmosfera relaxantă.

Dacă ai orice fel de întrebări sau dorești detalii suplimentare, nu ezita să o contactezi pe Elizabeth Kiraly, Responsabilul de Audiții, la numărul de telefon: 0768 534 343.

Civic Arieș este o organizație care contribuie activ la dezvoltarea infrastructurii organizatorice și civice a Comunității Urbane Arieș prin multitudinea de întâlniri comunitare cu celelalte ONG-uri din zonă și colaborări cu diverse instituții, dar și prin diferite proiecte pe care le organizează.

Pentru a rămâne la curent și a afla cele mai recente informații despre concurs, urmărește pagina de Facebook AMoS: Civic Turda și pagina de Instagram @asociatiacivicaries.

Proiectul STAR este cofinanțat de către Consiliul Județean Cluj.

BACK TO TOP